Algemene voorwaarden

Hero image for Algemene voorwaarden

Uitleg over welke drankjes inclusief zijn bij onze Reizen

Bij drankjes inclusief in de arrangementen gaan wij altijd uit van een keuze in frisdranken, bier, witte en rode huiswijn. Tenzij anders aangegeven in de bevestiging van de reis. We hebben b.v. wel eens een champagne ontvangst in een reis zitten.

Vluchten bij verre reizen uit ons aanbod

De vluchten zijn niet inclusief bij deze arrangementen. Wij gaan ervanuit dat jullie dit zelf regelen. Mocht je onze hulp in willen schakelen hierbij dan kunnen wij dat voor jullie regelen. Het is namelijk niet eenvoudig om voor een groep van b.v. 30 of 50 personen deze vluchten te regelen. Vaak kun je de prijzen in de reserveringssystemen maar zien t/m 8 personen. Indien wij dit voor jullie regelen maken wij hiervoor een losse reservering en zijn wij niet aansprakelijk bij een calamiteit waardoor de vluchten niet door kunnen gaan. Wij verkopen dit als een losse reservering, waarvoor direct het volledige bedrag aan ons betaald dient te worden, voordat wij tot een boeking kunnen overgaan. Hou er rekening mee hoe groter een groep is hoe hoger de prijs p.p. zal zijn. KLM wil vaak alleen maar kleine groepen aan boord hebben, waardoor een groep van b.v. 70 personen opgesplitst dient te worden in 2 vliegtuigen/vluchten. Wij hebben dit al vaak gedaan t/m groepen van 450 personen en weten goed hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Reisvoorwaarden

Beschikbaarheid
Alle genoemde onderdelen in het programma zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en de juiste prijzen voor 2024.

Wij zijn een bedrijf met 35 jaar ervaring en hebben ca. 3.500 events/groepsreizen mogen organiseren. Wij staan ervoor jullie gasten een unieke ervaring te laten beleven en denken graag met jullie mee om het programma voor elke groepsreis bijzonder te maken.

Vaste kosten

Naarmate de groepsgrootte kleiner is, worden de vaste kosten verdeeld over minder personen. De vaste kosten per persoon zullen dan hoger zijn. Dus bij deelname van minder dan genoemde personen bij het event zal de prijs per persoon hoger zijn, maar de totale reissom zal lager uitkomen.

Aansprakelijkheidsverzekering

Wij beschikken over een uitgebreide aansprakelijkheidsverzekering. Jullie zijn verzekerd van een betrouwbare partner voor de organisatie van deze reis.

Voor dit arrangement hanteren wij de volgende annuleringsregeling:

Tot 49 dagen voor vertrek annulering op losse onderdelen mogelijk. Voor de vaste kosten zoals touringcar, gidsen en organisatiekosten, is er geen restitutie mogelijk bij individuele annulering.

Na 49 dagen voor vertrek is er géén restitutie meer mogelijk. Bij annulering van individuele personen geldt bovenstaande annuleringsregeling alleen voor de variabele kosten zoals hotelkamers en maaltijden etc. Vaste kosten voor een touringcar, gidsen, etc. blijven staan.

Verzekeringen

Wij adviseren jullie om bij je eigen verzekeringsbedrijf verzekeringen af te sluiten voor deze reis. Denk aan een reisverzekering. En een individuele en groeps- annuleringsverzekering af te sluiten.

Betalingsregeling

30% aanbetaling van de reissom direct bij boeking. Restant betaling uiterlijk 7 weken voor vertrek.

Als er voor een bepaald onderdeel afwijkende annulerings- en/of betalingsregels gelden, dan nemen wij deze over. Wij berichten jullie dan daarover.

Wij gaan er een mooie reis van maken voor jullie gasten. Wij horen graag van je.


Met vriendelijke groet,

JFM Kroeze Feesten, Events & Groepsreizen BV

Handelend onder Als Groep op Reis & Special Events

Hans Kroeze

Als Groep op Reis

Uelserweg 70

7651 NG Tubbergen

Tel. nr. 0655778554