Maak kennis met Irma & Hans

Hero image for Over ons

Onze experts

Hans pf

Hans Kroeze

"Een groepsreis, bedrijfsfestival of een feestavond organiseren is voor mij een mooie puzzel, waarbij alles dient te kloppen. Originaliteit, kwaliteit en samenwerken met lokale top organisaties is voor mij een vanzelfsprekendheid. Al sinds 1986 doe ik dit met heel veel passie. Vanaf 1995 organiseren wij volledig zelfstandig groepsevents en wij hebben ook 22 jaar het als zeer goed bekend staande Reisbureau Kroeze in Tubbergen gerund (1997-2019). In 2008 zijn wij uitgeroepen tot 3e beste reisorganisatie van Nederland, beste van Overijssel en tot Ambassadeur van de gemeente Tubbergen. Jullie groepsreis, feest of event is bij ons zeker in goede handen!''

Mask Group 62

Irma Gerritsen

"Reizen is mijn passie. Ik ben begonnen bij Arke bij het touringcarbedrijf. Daarna vele jaren bij diverse reisbureau’s gewerkt voordat ik samen met Hans Reisbureau Kroeze ben begonnen in 1997.

Ik beheer het dossier van jullie reis en werk alles tot in de puntjes uit. Ik doe de administratie en de financiele afwikkeling. Bel mij gerust mocht je een vraag hebben. Ik help je graag."