Eerste event voor Special Events na lancering van de website in juni 2021

Hero image for Eerste event voor Special Events na lancering van de website in juni 2021
20211001 101513
20211001 105014

Eerste event voor Special Events na lancering van de website in juni 2021

Vrijdag 1 oktober 2021 was het eindelijk weer zover, een groep begeleiden in de Achterhoek. Na een 4-daagse reis naar Mallorca in oktober 2019 na zeer lange tijd weer een groep en de eerste groep geboekt via deze nieuwe website www.specialevents.nl. Deze website gemaakt in de corona tijd omdat ik toch voldoende tijd had zonder opdrachten. Heel zinvol mijn tijd kunnen besteden. Met veel plezier ging ik op pad 's morgens naar Ruurlo in de Achterhoek om een bedrijf uit Deventer te begeleiden.

We starten de ochtend met een kopje koffie of thee in de herberg. Na mijn welkomstwoord en uitleg over deze leuke dag gingen de gasten het Highland Games terrein betreden. De groep werd in 4 clans ingedeeld en de strijd kon beginnen. Boogschieten, Throwing the Stone, Caber Tossing (paalwerpen) en nog meer leuke onderdelen stonden op het programma o.l.v. Kris een goede begeleider van een evenementen opleiding uit Arnhem. Er kwamen veel krachten naar boven uit de diverse clan leden en er werd goed samengewerkt onderling. Voor de winnende clan was er een fraaie beker beschikbaar.

's Middags volgde er een heerlijke pannenkoek in diverse smaken om weer op krachten te komen in het restaurant. Zij waren al diverse keren Nederlands kampioen geweesd in Nederland met pannenkoeken bakken. De activiteit ging 's middags verder met het vrij klimmen in het naastgelegen klimbos. Na een goede en duidelijke uitleg konden alle gasten vrij in het klimbos routes uitzoeken om te klimmen steeds op een ander niveau. Iedereen kwam aan haar of zijn trekken omdat er diverse moeilijkheidsgraen gekozen konden worden.

De dag ging verder op een nieuwe locatie waar een bierexperience op het programma stond. Rondom het thema bier kregen de gasten diverse uitdagende vragen en opdrachten voorgeschoteld in een leuk aangeklede ambiance. Er volgde ook nog een klein escape spel met diverse opdrachten, waarbij op tijd werd gestreden om de overwinning. De dag werd afgesloten met een goed 2-gangen diner waarbij het voorgerecht een share appetizer was en het hoofdgerecht gekozen kon worden uit vlees of vis. Al met al voor mijzelf een fijne dag om een groep weer veel plezier te kunnen bezorgen met unieke ervaringen. De groep keek ook terug op een leuke dag en daar doen we het voor natuurlijk! https://specialevents.nl/event...

20211001 131829
20211001 174110