Twente Golfclinic, Boottocht, IJs v/d Poel 8/40 pers.

Verrassende dag in een mooie stad. Na een golfclinic lunchen in het centrum van de stad. Verrassende boottocht en wandeling langs Bolletje en leuke "winkeltjes". IJsje bij van der Poel. Wijntje/drankje op terras en een heerlijk 2-gangen diner.

Hero image for Twente Golfclinic, Boottocht, IJs v/d Poel 8/40 pers.
Twente Golfclinic, Boottocht, IJs v/d Poel 8/40 pers.
Wij zijn met circa personen
Per persoon
132,-
Totaalprijs
1200,-
Of bericht Hans direct op 00 31 (0)655778554

Informatie

Bestemming
Twente
Bestemming
Nederland
Bestemming
Overijssel
Duur
1 dag
Start
10:00 uur
Einde
19:30 uur
Thema('s)
Actief
Cultuur
Shoppen
Teambuilding
Pakket
rating-3sterren

Reisbeschrijving

Verrassingstour in Almelo met een golfclinic, praam rondvaart, bezoek aan de Bolletje winkel, een ijsje bij van der Poel & een lekker diner.

Gezellige ontspannen verrassingstour in het mooie Almelo met een sportieve start op de golfbaan. Daarna verkennen van de stad met een mooie tour zoals een boottocht van een uur en een wandeling door de start langs markante plekken zoals Bolletje winkel/museum en voor elke groep gedeeltelijk op maat gemaakt n.a.v. de samenstelling van de groep.

De dag start 's morgens met een kop koffie of thee op de golfbaan. Hierna volgt de uitleg van de golfclinic. Jullie krijgen les van een ervaren golfer om de diverse slagen te oefenen (chippen, putten en de afslag). Alle golfmaterialen zijn aanwezig en de ervaren golfer zal alles goed begeleiden. Daarna op eigen gelegenheid naar het centrum voor een heerlijk lunch bestaande uit een luxe, goed belegd broodje met een heerlijk drankje b.v. een smoothie op een gezellige plek.

Aansluitend volgt een stadstour door de stad. Deze verrassende stadstour brengt jullie op leuke plekken zoals een kunstgalerie of een vintage winkel. Wij kijken altijd naar de samenstelling van de groep om daarop de keuzes van de stops te bepalen. De onderstaande onderdelen behoren ook bij de verrassingstour. Wij geven iedereen een flesje water mee voor deze middag.

De start is een rondvaarttocht met een (Almelose) turfpraam, een oude platbodem. Ze willen de cultuurhistorie van de oorspronkelijke binnenhaven laten herleven nu het water weer terug is gebracht naar de stad en zorgen voor meer levendigheid. Geniet van deze fijne boottocht langs verrassende plekken.

Na terugkomst gaan jullie een koffiestop maken bij Bolletje in het centrum. ‘Ik wil Bolletje’, wie kent die uitspraak niet? En dat is ook niet zo gek want de geschiedenis van Bolletje voert terug tot 1867. Bolletje vindt zijn oorsprong in Almelo waar ook vandaag de dag nog altijd de fabriek staat. In het oude fabriekspand, ook wel ‘het geboortehuis van Bolletje’ genoemd, is sinds 1992 de Bolletje winkel gevestigd. Een nostalgisch, prachtig pand waar je heerlijk kunt winkelen, eten en drinken én het Bolletje museum bezoeken. Wij serveren jullie gasten een kopje koffie of thee met een beschuitbolletje met zoetigheden.

De tour sluit af met een bezoek aan de nieuwe ijssalon van van der Poel. Iedereen kan een ijsje uitzoeken met 3 verschillende smaken, bij het beroemde ijs merk uit Hengelo, nu sinds april 2021 ook in Almelo. Nadat iedereen heeft genoten van deze afsluiter zoeken we voor jullie een leuke plek in een horecazaak en bij goed weer op een terras om een wijntje/biertje te drinken of een frisdrank. Even napraten over deze enerverende dag met elkaar in het mooie Almelo. Aansluitend genieten van een culinaire verrassing bestaande uit een 2-gangen diner met b.v. een voor- en hoofdgerecht en 2 drankjes naar keuze.


Exclusief

 • * Drankjes buiten genoemde
 • * Verzekeringen
 • * Vervoer (regelen we graag voor juliie)
 • * UItgaven van persoonlijke aard
 • * Begeleiding door Special Events
 • * Prijzen zijn vanaf en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Inclusief

 • * Voorbereiding, organisatie gehele event en deskundige begeleiding ter plekke van de locals
 • * Kopje koffie/thee voor de golfclinic
 • * Golfclinic o.l.v. een ervaren golfer met oefenen van het chippen, putten en de afslag
 • * Lekkere lunch bestaande uit een goedbelegd luxe broodje met een drankje op leuke locatie in het centrum
 • * Boottocht per praam van een uur door de Almelose wateren
 • * Stadstour door het centrum met bezoek aan Bolletje anno 1867 met een kopje koffie/thee en een beschuitbolletje zoet en een bezoek aan het museum & 2 verrassende bezoeken (op maat gemaakt voor de groep n.a.v. de samenstelling)
 • * Flesje water voor het middagprogramma
 • * IJsje eten bij Van der Poel met 3 bolletjes
 • * Drankje (wijntje, bier, fris) op een gezellig terras in het centrum
 • * Prima 2-gangen diner in een goed restaurant b.v. voor- en nagerecht of hoofd- en nagerecht met 2 drankjes
 • * Draaiboek met uitleg over het gehele programma

Sfeerimpressie

Almelo PH golf 3
Almelo PH golf 2
Almelo PH golf 1
Zoete bezigheid 1
Zoete bezigheid 3
Hap Almelo 2
Almelo Praam 4
Almelo Praam 2
Almelo Bolletje Winkel 3
Almelo Bolletje Winkel 1
Alberts kunstuitleen 1
Vintage de roode molen 1
Almelo van der poel 2
Almelo van der poel 1
Nielz 12
Nielz 6
Nielz 13