Krakau & Auschwitz 4 dagen 4/49 personen

Indrukwekkende reis naar Krakau met bezoek aan Auschwitz, de zoutmijn Wieliczka, fietstocht en een diner in een typisch Pools restaurant

Hero image for Krakau & Auschwitz 4 dagen 4/49 personen
Krakau & Auschwitz 4 dagen 4/49 personen
Wij zijn met circa personen
Per persoon
479,-
Totaalprijs
2236,-

Informatie

Bestemming
Polen
Bestemming
Krakau
Duur
4 dagen
Start
Dag 1 - 15:00 uur
Einde
Dag 4- 15:00 uur
Thema('s)
Actief
Culinair
Cultuur
Teambuilding
Pakket
rating-3sterren

Reisbeschrijving

Fantastische vierdaagse reis naar Krakau met een bezoek aan Auschwitz/Birkenau en de zoutmijn Wieliczka met een hele goede Nederlandse gids!

Een stedentrip naar Krakau is een optelsom van heel veel verrassingen. Deze stad in het zuiden van Polen heeft dan ook alles voor een reis vol hoogtepunten. Het maakt niet uit of je voor vier dagen naar Krakau komt of langer, wij kunnen het regelen voor jullie. Zo geniet je van de gemoedelijke sfeer, vind je op elke straathoek wel een bijzonder gebouw en ga je hier lekker goedkoop uit eten. Met ons verblijf je in het centrum of op korte loopafstand in een hotel midden in de Joodse wijk. Tegenwoordig is het een bruisend gedeelte van Krakau vol bars en restaurants. In Krakau is er een fietstocht met Nederlandese gids, een prima 3-gangen diner in een typisch Pools Restaurant (vaak met live muziek) en een heerlijke versnapering in de markthal inclusief. Overnachting zal in een 3-sterren hotel zijn met een ontbijt.

Veel mensen combineren Krakau met een bezoek aan Auschwitz/Birkenau tijdens een bezoek aan Krakau. Dit hebben wij op de tweede dag van de reis voor jullie gepland en zal ca. 7 tot 8 uur duren en is inclusief vervoer. Auschwitz was het grootste vernietigingskamp uit zijn tijd en geldt daarom als symbool voor de Holocaust. Hier zal onze super goede Nederlandstalige gids jullie rondleiden op de plek waar de grootste massamoord in de geschiedenis van de mensheid heeft plaatsgevonden. Door een uitstekend systeem met oortjes kunnen jullie de rondleiding heel goed volgen. Er is een lunchpakket inbegrepen voor deze dag.

Ook zal er op de derde dag een mooie excursie zijn naar de zoutmijn van Wieliczka van circa 4 uur ook met dezelfde goede Nederlandstalige gids en met vervoer. De zoutmijnen van Wieliczka liggen bij het nabijgelegen plaatsje Wieliczka in Polen. De zoutmijn behoort tot het Werelderfgoed van UNESCO en is een van de oudste nog inwerking zijnde mijnen van de wereld. Tegenwoordig zijn de mijnen een van de bijzonderste bezienswaardigheden die Polen te bieden heeft. Er zijn prachtige "kamers" gemaakt waar je ook kunt eten met een grote groep en er zijn figuren gemaakt in de wanden. Het winnen van zout in de Wieliczka zoutmijnen wordt al honderden jaren uitgevoerd.

Fantastische en indrukwekkende reis met een hele goede gids. Dit moet je gedaan hebben.

Inclusief

 • Voorbereiding organisatie gehele event en deskundige begeleiding van de locals ter plekke
 • 3 nachten verblijf in een goed 3-sterren hotel in gedeelde 2 of 3-persoons kamers in of tegen het centrum van de stad zodat lopend veel mogelijk is (kinderen t/m 12 jaar tegen een korting verblijf op dezelfde kamer)
 • Drie keer een prima ontbijt in het hotel met drankjes
 • Fietstocht in centrum van de stad van 3,5 uur met een Nederlandstalige gids om alle mooie bezienswaardigheden te bekijken (zonder entrees)
 • Bezoek aan Auschwitz/Birkenau met een Nederlandstalige gids inclusief entree en oortjes voor duidelijke uitleg en vervoer per bus(je) ca. 7/8 uur durend en op indeling (kunnen ook andere gasten meegaan)
 • Lunchpakket mee in de bus voor de dag naar Auschwitz met o.a. een drankje, broodje en iets lekkers
 • Bezoek aan de zoutmijn van Wieliczka met een Nederlandstalige gids ca. 4 uur durend en vervoer per bus(je) (kunnen ook andere gasten meegaan)
 • Een prima 3-gangen diner in een typisch Poos Restaurant inclusief een drankje p.p. Personeel in stijl gekleed en vaak met live muziek
 • Poolse Zapiekanka in de markthal Plac Nowy. Een langwerpig pizza-broodje belegd met ingrediënten naar wens en afgetopt met kaas en ketchup. Populair in heel Polen.
 • Draaiboek met uitleg over het hele event/reis
 • Foto's van het hotel zijn niet altijd het hotel waar jullie zullen verblijven

Exclusief

 • Drankjes buiten genoemde
 • Vervoer naar/van Krakau (wij kunnen helpen bij het boeken van een vlucht af b.v. Eindhoven of Amsterdam)
 • Transfers vanaf de luchthaven naar Krakau vice versa
 • Verzekeringen
 • UItgaven van persoonlijke aard
 • Toeslag voor een een 1-persoonskamers ca. € 125,- per kamer
 • Begeleding door Special Events
 • Prijzen zijn vanaf en onder voorbehoud van beschikbaarheid
 • Is de super goede Nederlandse gids niet beschikbaar of wil je een goedkopere reis dan deze, dan kan er ook een Engelstalige gids mee gaan tegen een lagere prijs (circa € 35,- p.p.)
 • Wij kunnen ook nog meer voor jullie organiseren zoals: goede 3-gangen diners vanaf € 29,- p.p., culinaire wandeling met 4-gangen diner, 5 drankjes en Nederlandse gids voor € 74,- p.p., dumpling workshop (meest populaire Poolse gerecht maken) € 29,- p.p. en met een wodkaproeverij er bij € 37,50 p.p., bezoek aan Oskar Schindler museum met of zonder een Nederlandse gids of een stadswandeling van circa 3 uur (deze prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van jullie groepsgrootte) etc.
 • Combinatie met de steden Berlijn, Dresden en/of Praag voor een langere reis per auto of met een bus is ook mogelijk

Sfeerimpressie

Krakau 15
Krakau 3
Krakau 2
Krakau 5
Krakau ics mijn tafelgenoten 040
Auschwitz 3
Auschwitz 2
Auschwitz met Robin
Auschwitz 6
Auschwitz 4
Krakau 7
Krakau 8
Krakau 6
Krakau ics lift zoutmijnen 003
Krakau 10
Krakau 11
Krakau 12
Krakau 13