Mallorca 3 dgn Catamaran Varen, Diner Show, Fietsen 15/48 pers.

Geniet tijdens deze reis van de prachtige stad Palma, de catamarantocht op de Midellandse zee, de spetterende dinershow, het heerlijke eten en natuurlijk het mooie strand.

Hero image for Mallorca 3 dgn Catamaran Varen, Diner Show, Fietsen 15/48 pers.
Mallorca 3 dgn Catamaran Varen, Diner Show, Fietsen 15/48 pers.
Wij zijn met circa personen
Per persoon
999,-
Totaalprijs
19950,-
Of bericht Hans direct op 00 31 (0)655778554

Informatie

Bestemming
Mallorca
Bestemming
Spanje
Duur
3 dagen
Start
Dag 1 - 08:00 uur
Einde
Dag 3- 20:00 uur
Thema('s)
Actief
Teambuilding
Pakket
rating-4sterren

Reisbeschrijving

Dag 1

Super leuke driedaagse reis op Mallorca met verblijf in de hoofdstad Palma. Een goed hotel, mooie excursies en heerlijk eten. De topper is de fantastische showavond met diner.

Jullie worden bij aankomst op het prachtige eiland Mallorca naar het hotel gebracht per touringcar. Bij aankomst in het 4-sterrenhotel staat er een heerlijk welkomstdrankje op jullie te wachten ter verwelkoming. 's Avonds genieten jullie van een heerlijk 3-gangen paella diner in een nabij gelegen restaurant vanaf het hotel.

Dag 2

Na een goed ontbijtbuffet is het tijd voor een prachtige catamarantocht op de Middellandse zee. Een super gave ervaring! Tijdens de tocht genieten jullie van een overheerlijke BBQ lunch. Jullie kunnen zwemmen en chillen op de catamaran met goede muziek In de namiddag hebben jullie wat vrije tijd, ontdek het gezellige Palma of geniet van het mooie strand. 's Avonds vervoer naar/van de super goede dinershow op een half uurtje rijden van Palma. Geniet hier van een heerlijk 3-gangendiner en de prachtige show met muziek, zang, dans en acrobatiek. En na afloop nog een mooie fonteinen/muziekspektakel. Jullie beleven met elkaar een onvergetelijke avond, waar nog vaak over gesproken zal worden.

Dag 3

Na het ontbijt kunnen jullie er voor kiezen om zelf de stad te verkennen, of met een Nederlandstalige gids een stadswandeling te maken. Aansluitend hebben jullie een 3-gangen lunch in het hotel. Daarna is het tijd voor de transfer per touringcar naar de luchthaven. Daarna volgt de terugreis naar Nederland. De reis was fantastisch en zal de groep dichterbij elkaar brengen.

Exclusief

 • * Vluchten (kunnen wij voor jullie regelen)
 • * Overige, niet genoemde drankjes
 • * Verzekeringen
 • * Uitgaven van persoonlijke aard
 • * Toeslag voor eventuele 1-persoonskamers
 • * Reisbegeleiding door Special Events
 • 8 Prijzen zijn vanaf en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Inclusief

 • * Voorbereiding en organisatie gehele 3-daagse event en deskundige begeleiding ter plekke van de locals
 • * 2 hotelovernachtingen **** op basis van gedeelde 2-persoonskamers
 • * Ontbijtbuffet op dag twee en drie
 • * City tax
 • * Transfer van hotel naar luchthaven v.v.
 • * Welkomstdrankje bij aankomst in het hotel
 • * 3-gangen paella diner incl. 2 drankjes op de eerste avond
 • * Catamarantocht met BBQ lunch + drankjes onbeperkt tijdens de gehele tocht
 • * Transfer van/naar dinershow op de tweede avond
 • * 3-gangen diner incl. gemiddeld 2 drankjes (wijn en frisdranken) & spetterende show
 • * Optioneel: vrije tijd of een stadswandeling in Palma met gids (derde dag)
 • * 3-gangen lunch in plaatselijk restaurant met wijnarrangement (dag één of derde dag als afscheidslunch) in restaurant met minimaal een bordje volgens michelin gids
 • * Draaiboek met alle informatie over dit fantastische event

Sfeerimpressie

Playa de palma
Mallora algemeen Kreuwel Plastics 5
Mallora algemeen Kreuwel Plastics 4
Catamaran Mallorca tour
Mallora algemeen Kreuwel Plastics 2
Mallora algemeen Kreuwel Plastics 3
Mallora algemeen Kreuwel Plastics 6
Paella mallorca

"Hans beleefde een prachtige reis met 48 personen van een bedrijf uit Twente naar Mallorca in het kader van hun 40-jarige jubileumreis"

Image for Hans Kroeze

Hans Kroeze

"Eind 2019 ben ik met een groep van 48 personen naar Mallorca geweest met een bedrijf uit Almelo in het kader van hun 40-jarig jubileum. Vijftien jaar daarvoor hadden wij ook al hun 25-jarige jubileumreis georganiseerd naar Berlijn. Leuk om weer een nieuwe reis voor hun te mogen organiseren! Ze wouden graag een mooie show bezoeken en ik kwam toen met het voorstel om naar Mallorca te gaan. Daar had ik een hele lange tijd daarvoor eens een fantastische show bezocht. Omdat het lang geleden was ben ik samen met Irma naar Mallorca gegaan om de show vooraf nog eens te bekijken. Het was nog veel spectaculairder dan toen. Veel professioneler met grote schermen die de show alleen maar versterkten. Ook het eten was nog steeds van een hoge kwaliteit. Dus ik kon met een gerust hard deze show aanbevelen voor de jubileum reis. En het werd een groot succes kan ik wel zeggen".

"Ook hebben we nog een mooie catamaratocht gemaakt op de Middellandse Zee met een heerlijke BBQ en lekker chillen aan boord. De catamaran werd een tweetal uren stilgelegd op een mooie plek en alle gasten konden zwemmen, chillen, drankjes drinken en genieten van de leuke muziek aan boord. Luid zingend kwamen we terug in de haven van Palma. De groep gasten heeft ook nog een fietstocht gemaakt door de prachtige stad Palma de Mallorca. Ze genoten ook van een heerlijke tapas lunch en een lekker Paella diner. De groep heeft genoten van een mooie reis....., op naar het 50-jarig jubileum zou ik zeggen. Dan kunnen we vast weer een leuke reis organiseren voor dit mooie bedrijf. Zie enkele foto's die ik van de reis gemaakt heb in het overzicht".