Parijs 3 dgn Scooter, Bier, Boot, Eiffelt. 10/60 pers.

Beleef de mooie stad Parijs met je vrienden of teamgenoten. Jullie gaan rijden met een elctrische scooter, een bierproeverij doen, met een boot mee op de Seine, de Eiffeltoren beklimmen en we serveren 5 maaltijden voor jullie

Hero image for Parijs 3 dgn Scooter, Bier, Boot, Eiffelt. 10/60 pers.
Parijs 3 dgn Scooter, Bier, Boot, Eiffelt. 10/60 pers.
Wij zijn met circa personen
Per persoon
444,-
Totaalprijs
3535,-
Of bericht Hans direct op 00 31 (0)655778554

Informatie

Bestemming
Parijs
Bestemming
Frankrijk
Duur
3 dagen
Start
Dag 1 - 07:00 uur
Einde
Dag 3- 22:00 uur
Thema('s)
Actief
Cultuur
Pakket
rating-3sterren

Reisbeschrijving

Parijs drie dagen gezellig met vrienden/teamgenoten. O.a. rit met elektrische scooters en een bezoek aan een bierbrouwerij.

Bezoek met je vrienden Parijs en beleef een stoere reis waarbij alles goed is geregeld vooraf. Al mogelijk vanaf 4 personen.

Op de eerste dag van jullie bezoek aan de lichtstad van Europa beginnen jullie lekker relaxed. Een wandelroute door de stad of een vrije middag om zelf de sfeer van Parijs te ontdekken. Wij geven jullie een aantal tips hiervoor in de reisbescheiden. 's Avonds genieten van een heerlijk 3 gangen diner in een leuk en goed restaurant. Geniet vervolgens nog van de avond bij een van de vele barretjes in de stad. Verblijf in een goed 3 sterren hotel voor de overnachting in 3 tot 4-persoonskamers.

Na het ontbijt in het hotel op de tweede dag is het tijd om de stad te ontdekken. En wat is nu een betere manier om dit te doen dan met elektrische scooters! Ga met een gids langs de hoogtepunten van Parijs en geniet van de vele leuke highlights tijdens de tour. Na de tour is het tijd voor een heerlijke 3-gangen lunch bij een hip restaurant in hartje Parijs. Hierna is het tijd voor een mooie boottocht over de Seine, relax terwijl je geniet van de omgeving. Aansluitend is er een bezoek aan een bierbrouwerij. Jullie krijgen hier een rondleiding door de brouwerij en gaan natuurlijk 4 biertjes proeven. 's Avonds serveren wij jullie weer een 3-gangen diner bij een goed restaurant. Geniet van de culinaire hoogstandjes.

De derde en tevens laatste dag begint weer met een heerlijke ontbijt in het hotel. En tijdens een bezoek aan een van de grootste wereldsteden mag een bezoek aan haar populairste attractie natuurlijk niet ontbreken, de Eiffeltoren. Jullie kunnen genieten van het uitzicht vanaf het tweede platform voordat jullie teruggaan naar huis na drie dagen genieten samen in Parijs!

Vervoer is niet inbegrepen maar wij kunnnen jullie eventueel helpen met uitzoeken van een treinreis of een gunstig geprijsde busreis voor de hele groep.

Zie ook bij exclusief welke excursies er nog bij te boeken zijn voor jullie groep.

Exclusief

 • * Drankjes ter plekke buiten genoemde
 • * Verzekeringen
 • Vervoer anders dan genoemd (wij kijken met plezier voor de mogelijkheden om per trein of bus naar Parijs te gaan)
 • * Uitgaven van persoonlijke aard
 • * Begeleiding door Special Events
 • * Toeslag voor een 1-persoons of 2-persoonskamer (op aanvraag)
 • * Meerprijs voor Eiffeltoren bij leeftijd vanaf 25 jaar is € 6,- p.p.
 • * Excursies: 45 minuten langer op de electrische scooter ca. € 17,- p.p., rit per bierfiets van een uur met 2 biertjes vanaf € 30,- p.p., pubcrawl naar 3 bars/pubs met 3 gratis shotjes € 15,- p.p.
 • * Prijzen zijn vanaf en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Inclusief

 • * Voorbereiding en organisatie gehele event en deskundige begeleding ter plekke van de locals
 • * Verblijf in een goed 3-sterren hotel binnen de Perephirique (ring om Parijs) met bezetting van 3 tot 4 personen per kamer
 • * Twee keer een ontbijt(buffet) in het hotel
 • * Voor 2 dagen onbeperkt vervoer per openbaar vervoer binnen de Perephirique tot zone 3
 • * Stadswandeling door Parijs op eigen gelegenheid met onze tips en routes
 • * Diner bestaande uit 3-gangen op de eerste avond in het oosten van de stad in een leuk restaurant met goede rencensies
 • * Stoere electric bike tour door de stad o.l.v. een deskundige gids van 75 minuten (vanaf 15 personen deelname voor dit event splitsing in 2 groepen)
 • * Prima 3-gangen lunch op de tweede dag in een leuk restaurant met een concept waarbij je de gerechten die op tafel geserveerd worden met elkaar gaat delen
 • * Boottocht op de Seine van een uur om Parijs vanaf het water te bewonderen
 • * Bezoek aan een bierbrouwerij met een Engelstalige rondleiding en proeverij van een 4-tal zelfgebrouwen bieren
 • * Prima 3-gangen diner op de tweede avond in een typische Parijzer brasserie
 • * Beklimming van de Eiffeltoren tot het tweede platform gebasseerd op leeftijd t/m 24 jaar (vanaf 25 jaar meerprijs zie bij exclusief)
 • * Draaiboek met uitleg over het hele programma

Sfeerimpressie

Notre Dame 3
Bateaux Parisiens 1
Rue du Commerce 1
Le Brasserie 217 Paris 3
Le Brasserie 217 Paris 1
Electrische scooter tour met XL 3
Electrische scooter tour met XL 2
Papy aux fourneaux restaurant 2
Brasserie BAPBAP 5
Brasserie BAPBAP 6
Brasserie BAPBAP 1
Brasserie BAPBAP 2
Les Noces de Jeannette Brasserie 2
Les Noces de Jeannette Brasserie 3
Eiffeltoren 1

Deze reis is door Nienke van Benthem samengesteld. Zij heeft een afstudeeropdracht gedaan bij ons voor haar HBO studie bij het Saxion in Deventer.

Onze experts

Onze experts

Leuke reis voor een groep vrienden! Speciaal samengesteld door jullie leeftijdsgenoot Nienke. Zij kent de stad heel goed en heeft met grote aandacht een leuk arrangement samengesteld met veel onderdelen inclusief en van een goede kwaliteit!