HUNTED Game met je bedrijf 20/70 pers.

Prachtige avond met het super spannende spel HUNTED Game & lekker eten en drinken bij 't Oale Roadhoes in Tubbergen

Hero image for HUNTED Game met je bedrijf 20/70 pers.
HUNTED Game met je bedrijf 20/70 pers.
Wij zijn met circa personen
Per persoon
78,-
Totaalprijs
1740,-
Of bericht Hans direct op 00 31 (0)655778554

Informatie

Bestemming
Twente
Bestemming
Nederland
Bestemming
Overijssel
Bestemming
Tubbergen
Duur
Avond
Start
18:30 uur
Einde
24:00 uur
Thema('s)
Actief
Feestavond
Teambuilding
Pakket
rating-3sterren

Reisbeschrijving

Speel het spannende spel HUNTED Game en blijf met je collega's uit de handen van de premiejagers. Met samenwerking kom je met jou team heel ver,

Ontvangst bij het gezellige Restaurant 't Oale Roadhoes in Tubbergen. Kan ook elders plaatsvinden in overleg. Er staat een kopje koffie of thee met heerlijk gebak op jullie gasten te wachten. De spelleider zal jullie ondertussen vertellen hoe de HUNTED Game werkt. Het is een spannende en zenuwslopende groepsactiviteit. In de Hunted Game maken premiejagers jacht op "ontsnapte criminelen" en dit georganiseerd in de leuke plaats Tubbergen in Twente. Met behulp van een interactieve kaart op een tablet speelt het spel zich af in de straatjes en steegjes van dit prachtige dorp deze avond (kan ook 's middags).

Net als in het tv programma hebben de premiejagers diverse middelen om de criminelen te vangen, terwijl de bankroven en overvallen onverminderd doorgaan, als opdracht van de criminelen die onder enorme tijdsdruk staan. Mooi teambuilding programma voor groepen vanwege het onderlinge overleg en het contact maken met elkaar om tot de juiste strategie te komen. En dan volgt er een verrassende wending… omdat de rollen omgedraaid worden en de criminelen in de huid van de premiejagers kruipen. Spannend tot de laatste minuut; jagen of opgejaagd worden! De game duurt ca. 100 minuten.

Na afloop van dit event komt jullie groep terug bij 't Oale Roadhoes voor vrij drinken gedurende 3 uur en 15 minuten. Er volgt een prijsuitreiking o.l.v. de spelleider waar er voor het winnende team een mooie bokaal beschikbaar is en de teamleden zeker ook eeuwige roem vergaard hebben in jullie bedrijf. Daarna kan iedereen genieten van een heerlijk hapjes buffet bestaande uit:

Koude hapjes: gevuld eitje, glaasje huzarensalade, spiesjes met droge worst en kaas, haring met roggebrood, hamrolletje met roomkaas, diverse broodsoorten met kruidenboter en sausjes. Warme hapjes: spare ribs, bitterbal, kipsaté met pindasaus en gehaktballetjes in mosterdsaus.

En jullie kunnen de spannende ervaringen van deze middag/avond uitwisselen en er samen met alle gasten nog even goed van nagenieten. Andere locaties op aanvraag.

Exclusief

 • * Drankjes buiten genoemde
 • * Verzekeringen
 • * Vervoer (regelen we graag voor jullie)
 • * Uitgaven van persoonlijke aard
 • * Begeleiding door Special Events
 • * Extra's mogelijk prijs is p.p.: Puntzak friet € 3,75, Hapjes buffet luxe € 2,-, Buffet Oale Roadhoes € 4,-, Buffet Burgemeester € 8,-, Buffet de Essen € 10,50, Dessertbuffet Royal € 7,-,
 • * Dessertbuffet de Luxe € 8,50, i.p.v. Hapjesbuffet heerllijk stamppotbuffet € 1,-. Vraag gerust de samenstelling van de buffetten op bij ons.
 • * Prijzen zijn vanaf en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Inclusief

 • * Voorbereiding en organisatie gehele event van onze partymanager
 • * Ontvangst met koffie of thee met gebak
 • * Uitleg en begeleiding bij Hunted activiteit door de spelleider
 • * Spelen Hunted op een oppervlakte van 2 x 2 kilometer in Tubbergen gedurende 100 minuten met behulp van één tablet per team
 • * Alle drankjes vanaf 20.45 tot en met 24.00 uur (frisdranken, bier, witte en rode huiswijn)
 • * Lekker hapjesbuffet met spareribs vanaf 21.30 (zie boven in de tekst wat inclusief is)
 • * Bokaal voor het winnende team met blijvende roem in jullie bedrijf
 • *Draaiboek met uitleg over het event

Sfeerimpressie

Oale Roadhoes 13
Drente Hunted Game4
Oale Roadhoes 5
Drente Hunted Game2
Drente Hunted Game1
Oale Roadhoes food 3
Drente Hunted Game3
Hunted
Oale Roadhoes personeel 6