Twente Whisky, Bier & Verrassingen 10/49 pers.

Fantastisch event in het sfeervolle stedeke Ootmarsum met bezoek aan Sculte Whisky stokerij, Othmar bieren en veel meer verrassende onderdelen

Hero image for Twente Whisky, Bier & Verrassingen 10/49 pers.
Twente Whisky, Bier & Verrassingen 10/49 pers.
Wij zijn met circa personen
Per persoon
96,-
Totaalprijs
1200,-
Of bericht Hans direct op 00 31 (0)655778554

Informatie

Bestemming
Twente
Bestemming
Nederland
Bestemming
Ootmarsum
Bestemming
Overijssel
Duur
1 dag
Start
13:30 uur
Einde
19:00 uur
Thema('s)
Cultuur
Teambuilding
Pakket
rating-3sterren

Reisbeschrijving

Leuke middag en avond in het pittoreske stadje Ootmarsum. Speciaal voor vrienden groepen, collega's of teamgenoten met interesse voor whisky en bier.

Na de koffie/thee met iets lekkers start deze middag met een bezoek aan de Twentse Whisky stokerij Sculte. De whisky is gelagerd op echt Twents eikenhout van meer dan 200 jaar oud. Ze werken met ingrediënten uit de streek om de karakteristieke smaak van de Sculte Whisky te waarborgen. Er volgt een rondleiding met uitleg en een proeverij van een destillaat.

Hierna gaan jullie struinen door de straten van het verleden, maak een verrassingstour langs leuke plekjes in het prachtige stadje. Deze tour is afhankelijk van de samenstelling van de groep en maken wij dan ook voor elke groep op maat om zo een succesvolle tour te kunnen garanderen. Ook een drankje/borreltje zal niet ontbreken tijdens deze tour.

Op het eind van de middag arriveren jullie bij bierbrouwerij Othmar. "Hier is mijn nieuwe heim, Othmarheim! En dit is van nu af aan mijn bier, Othmar Bier!" Dit riep Othmar, de zoon van wijlen Koning Richimir, nadat het hem was gelukt de oude erfvijand op te jagen in hun achtertuin. De oudste bronnen zijn geraadpleegd en bestudeerd om een bier te creëren dat het dragen van de koningsnaam Othmar volledig waardig is. Othmar is de naamgever van Ootmarsum.

Er volgt een rondleiding langs de prachtige koperen ketels, met een uitgebreide uitleg over de gebrouwen bieren en natuurlijk gaan jullie hier ook 2 biertjes proeven. aansluitend volgt de afsluiting van dit event met een heerlijke maaltijd in het restaurant van de bierbrouwerij. Wij serveren voor jullie een gemarineerde varkenshaasspies. Bij deze maaltijd serveren wij jullie ook nog een biertje van de eigen brouwerij of frisdranken naar keuze. Wat een geweldige dag in het mooie Ootmarsum.

Exclusief

 • * Drankjes buiten genoemde
 • * Verzekeringen
 • * Vervoer (regelen we graag voor juliie)
 • * Uitgaven van persoonlijke aard
 • * Begeleiding door Spcial Events
 • * Prijzen zijn vanaf en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Inclusief

 • * Voorbereiding en organisatie van gehele event en deskundige begeleiding ter plekke van de locals
 • * Koffie of thee met een plak cake
 • * Bezoek aan Whisy Stokerij Sculte met rondleiding en proeven van 1 distillaat
 • * Verrrassingstour langs leuke plekjes met 3/4 bezoekjes en 1 proeverij van lekkernijen en een borreltje. Voor elke groep op maat gemaakt door ons (af ca. 30 personen met gids(en)
 • * Rondleiding bij bierbrouwerij Othmar met uitleg rondom de koperen ketels en
 • * Twee biertje tijdens de rondleiding bij Othmar Bier
 • * Gemarineerde varkenshaasspies met satésaus, kroepoek en gedroogde uitjes bij Gasterij Oatmössche (zelfde pand als Othmar Bier). Andere keuzes zijn mogelijk.
 • * Eén biertje of frisdrank tijdens de maaltijd
 • * Draaiboek met uitleg over het programma

Sfeerimpressie

Ootmarsum 12
Ootmarsum 10
Ootmarsum 3
Sculte Whisky 2
Sculte Whisky 5
Sculte Whisky 3
Galerie Lambert 1
Bonbons 1
Galerie Maureen Knobben 2
Ootmarsum 6
Othmar bierbrouwerij 1
Othmar bierbrouwerij 2
Othmar bierbrouwerij 5
Othmar bierbrouwerij 8
Gasterij Oatmosse 4
Gasterij Oatmosse 2