Twente Shortgolf, Voetgolf & Whisky 15/36 pers.

Sportief programma in Twente op 3 locaties met busvervoer voor vriendinnen/dames maar gemengd met vrienden/heren kan ook. Shortgolf, lunch, curling, voetgolf, Sculte Stokerij, terras, 4-gangen proeverij

Hero image for Twente Shortgolf, Voetgolf & Whisky 15/36 pers.
Twente Shortgolf, Voetgolf & Whisky 15/36 pers.
Wij zijn met circa personen
Per persoon
155,-
Totaalprijs
2565,-
Of bericht Hans direct op 00 31 (0)655778554

Informatie

Bestemming
Twente
Bestemming
Nederland
Bestemming
Ootmarsum
Bestemming
Overijssel
Bestemming
Tubbergen
Duur
1 dag
Start
09:30 uur
Einde
20:00 uur
Thema('s)
Actief
Teambuilding
Pakket
rating-3sterren

Reisbeschrijving

Leuke sportieve buiten dag in Twente op 3 locaties dus trek je sport- of wandelschoenen maar vast aan. Met shortgolf, curling of voetgolf, bezoek Sculte Stokerij en heerlijke maaltijden met drankjes.

Event voor vrienden/heren groepen, maar gemengde groep kan natuurlijk ook.

De start is bij een mooi aangelegde shortgolfbaan. Jullie krijgen eerst een kopje koffie of thee met een plak Twentse krentenwegge. Daarna volgt de uitleg van de shortgolf, hoe moet je de golfclub vast houden? Het is een 9 holes baan met afstanden van ca. 30 tot 60 meter met zandbanken en waterpassages. Jullie gaan in groepen van 3 á 4 gasten de baan rond. Jullie starten met het oefenen van de afslag en het putten (bal in de hole slaan). Het is een leuk sportief onderdeel, waar de groep veel plezier zal hebben. Na dit rondje shortgolf volgt de lunch waarbij jullie een keuze hebben uit 3 mogelijkheden met een drankje.

Dan staat de bus klaar om de groep naar de tweede locatie te brengen. Het is een landgoed met een karakteristiek, monumentaal bouw huis. De keuze is hier tussen curling en voetgolf. De curlingbaan ligt buiten, maar is niet van ijs. Deze vorm van curling is in Duitsland, Scandinavië en Japan enorm populair. Het is een gezellig, tijdverdrijf wie van sport en spel houdt zal zich hier uitstekend vermaken. Voetgolf speel je op een 9 holes voetgolfbaan in een landelijke omgeving. Ben jij een speler die gebruik maakt van tactiek, techniek en geplaatste schoten? Of ben jij een speler met risico en wil je juist zo snel mogelijk de bal in de hole “putten”. De winnaar is bij ons degene met de meeste punten. Je kunt extra punten verdienen. Weet jij de bal op “de stropdas” te leggen. Of weet jij Van Dijk “te poorten”. Of slaag je er zelfs in de bal in de “Winkelhaak” te schieten? Natuurlijk is er ook een drankje tijdens deze activiteiten.

Hierna rijden jullie verder naar het mooie stadje Ootmarsum. Bij Sculte Stokerij ontvangen ze jullie groep met open armen. Hier stoken ze o.a. whisky op een ambachtelijke wijze in eikenhouten vaten. Jullie krijgen hier een rondleiding met uitleg en een proeverij van een destillaat. Daarna is het tijd voor een terras bezoek. Keuzes genoeg in Ootmarsum, wij serveren hier 2 drankjes naar keuze.

Daarna samen genieten van een heerlijke proeverij van 4-gangen met allerlei kleine gerechtjes op tafel die je met je tafelgenoten deelt. Gezelligheid ten top zo'n diner gezellig met vrienden of collega's. Per bus terug naar de opstapplaats van deze dag. Einde van een sportieve buiten dag met veel gezelligheid.

Exclusief

 • * Drankjes buiten genoemde
 • * Verzekeringen
 • * Vervoer buiten genoemde naar de diverse locaties / eigen opstapplaats in overleg tegen toeslag mogelijk
 • * Uitgaven van persoonlijke aard
 • * Begeleiding door Special Events
 • * Prijzen zijn vanaf en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Inclusief

 • * Voorbereiding, organisatie gehele event en deskundige begeleiding ter plekke van de locals
 • * Kopje koffie met krentenwegge
 • * Shortgolf met uitleg, begeleiding en materialen inclusief afslaan van de driving range, putten op de putting green en een rondje lopen op de 9 holes golfbaan
 • * Lunch naar keuze met een uitsmijter, pannenkoek of 2 kroketten met brood
 • * Drankje bij de lunch koffie/thee, frisdrank
 • * Vervoer naar de 2e locatie, 3e locatie en terug naar de 1e locatie (ook vertrek eigen locatie mogelijk in Twente tegen een kleine toeslag, van andere plaatsen kan ook in overleg)
 • * Voetgolf of curling op de 2e locatie met uitleg
 • * Drankje naar keuze tijdens deze activiteit
 • * Rondleiding bij Sculte Stokerij met uitleg en proeverij van 1 destillaat whisky
 • * Terras bezoek met 2 drankjes naar keuze
 • * Proeverij van een 4-gangen diner met allerlei kleine gerechtjes op tafel die je met je tafelgenoten deelt
 • * 3 drankjes tijdens de proeverij naar keuze
 • * Draaiboek met uitleg over het gehele programma

Sfeerimpressie

Tubbergen shortgolf 1
Tubbergen shortgolf 4
Tubbergen shortgolf 2
Tubbergen Restaurant Kaps 1
Tubbergen Restaurant Kaps 2
Everloo loacatie 2
Everloo voetgolf 3
Everloo curling 1
Sculte Whisky 2
Sculte Whisky 3
Sculte Whisky 5
Ootmarsum de wal 1a
Ootmarsum de wal 11
Ootmarsum de wal 15
Tubbergen ter beek 1