Twente Brommer Veuren/Kieken, Escape Spel 10/26 pers.

Prachtige nostalgische rit per oude brommers, route van ca. 70 tot 75 kilometer. met een escape room brommerskiek'n (wat toepasselijk!) en een potje voetgolf spelen en ook nog een lunch en diner/buffet.

Hero image for Twente Brommer Veuren/Kieken, Escape Spel 10/26 pers.
Twente Brommer Veuren/Kieken, Escape Spel 10/26 pers.
Wij zijn met circa personen
Per persoon
198,-
Totaalprijs
2160,-
Of bericht Hans direct op 00 31 (0)655778554

Informatie

Bestemming
Twente
Bestemming
Nederland
Bestemming
Overijssel
Duur
1 dag
Start
09:00 uur
Einde
20:00 uur
Thema('s)
Actief
Cultuur
Teambuilding
Pakket
rating-3sterren

Reisbeschrijving

Brommers Kieken arrangement in Twente met rondrit op oude brommers, escape room "brommers kieken", voetgolf en lekker "etten" ( eten)

Terug naar de tijd van toen met een nostalgische rit per brommers van rond de 70er jaren, wie wil dit niet nog een keer ervaren....? Toeren op een oldtimer brommer door het mooie Twentse landschap geeft een gevoel van vrijheid en rust. Beleef samen het brommer rijden in het mooie landschap. Genieten van de omgeving en de herinneringen van vroeger, of beleven hoe je ouders in hun jeugd eropuit trokken en een geweldige tijd hadden met hun vrienden en vriendinnen. Het gaat niet om snelheid, maar om de unieke beleving met elkaar net als tijdens de jaren van toen!

Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers. Verdeling van de brommers en deskundige uitleg over de geschakelde en niet geschakelde brommers. De brommers zijn een mix van allerlei oude brommers die ongeveer gemiddeld 40 kilometer per uur rijden. Geniet van de mooie route door Twente en de consumptiestop onderweg.

Aangekomen bij de locatie voor het middagprogramma starten jullie met een heerlijke lunch bestaande uit soep, 2 luxe belegde broodjes, een broodje kroket en een keuze uit enkele drankjes. Daarna spelen jullie het spel voetgolf op een 9 holes baan. Wie is de beste voetballer uit jullie groep met het meest zuivere schot? Daarna de spannende, uitdagende en onvoorspelbare escape room brommers kiek'n (dat past goed in jullie nostalgische brommers dag toch?). Een thema dat doet denken aan crossbrommers op het maisland maar ook aan uitgaan en stappen vroeger, met een knipoog naar de meisjes: "goa’j met brommerskiek’n?" Je gaat met een groep van 4 tot 8 personen een kamer binnen en de deur gaat achter jullie op slot! De kamer is ook als battle kamer te spelen. Twee identieke kamers tegelijk spelen met groepen van maximaal 16 personen met de mogelijkheid elkaar te beïnvloeden en elkaars voortgang te zien! Wat een mooie uitdaging voor jullie groep! Indeling van het programma is afhankelijk van het aantal personen.

Nu weer terug naar de start locatie volgens een mooie route. Drankje voor vertrek of onderweg. Rond 17.30 terugkomst en inleveren van de brommers. Met eigen vervoer naar de locatie voor de afsluiting van de dag met een heerlijk 2-gangen diner of een koud en warm buffet met 2 drankjes naar keuze. Praat met je collega's of vrienden nog even na over deze nostalgische en unieke dag die jullie hebben beleefd.

Alcohol tijdens de brommertour tot 17.30 uur is niet toegestaan!

Exclusief

 • * Drankjes buiten genoemde
 • * Verzekeringen buiten genoemde
 • * Vervoer buiten genoemde (regelen we graag voor jullie)
 • * Uitgaven van persoonlijke aard
 • * Begeleiding door Special Events
 • * Borgbetaling 2,5 week voor vertrek met € 150,- voor de eerste brommer en voor elke volgende brommer € 50,-. Er dienen minimaal twee 24-jarige personen in de groep te zitten die mee gaan. Op aanvraag kunnen wij de geldende voorwaarden vooraf toesturen om in te kunnen kijken.
 • * Prijzen zijn vanaf en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Inclusief

 • * Voorbereiding en organisatie gehele event en deskundige begeleiding ter plekke van de locals
 • * Bij ophalen brommers koffie/thee met lekkernij
 • * Huur voor de gehele dag van de nostalgische brommers (verzekering WA met een eigen risico van € 175,- of een beroep doen op je eigen aansprakelijkheidsverzekering)
 • * Leuke route van ca. 70 tot 75 kilometer door Twente
 • * Deskundige uitleg voor vertrek en standby service bij problemen beschikbaar
 • * Onderweg consumptie koffie, thee of frisdrank tijdens de route 's morgens
 • * Heerlijke lunch met een soepje, 2 luxe belegde broodjes, een broodje kroket en keuze uit verschillende drankjes
 • * Voetgolf spelen op een 9 holes baan met deskundige uitleg
 • * Spelen van een een escape room met als titel brommerkiek'n. Bij een grote groep kun je ook een wedstrijd spelen tussen 2 teams, waarbij je elkaars voortgang ziet en kunt beïnvloeden
 • * Drankje bij de locatie na het middagprogramma of een drankje mee voor onderweg tijdens de route terug naar de vertreklocatie
 • * In een sfeervol restaurant een uitstekend 2-gangen diner (hoofdgerecht met een voor of een nagerecht) of een buffet naar keuze
 • * Twee drankjes naar keuze tijdens het diner
 • * Draaiboek met uitleg over het gehele event

Sfeerimpressie

Groep oude brommers rijden 3
Groep oude brommers rijden 2
Kreidler2
Brommerskiekn 1
Groep oude brommers rijden 1
Hoogspel Delden 2
Pich en Put restaurant 1
Pitch en Put restaurant 4
Pitch en Put restaurant 5
Voetgolf Diepenheim 1
Pitch en Put restaurant 2
Escape room brommerskiekn 1
Antje Billie 1
Antje Billie 3