Salland Sloepvaren, Mollenjacht, Beach Volley 10/70 pers.

Sportieve dag met leuke uitdagingen. Varen met motorboten en sloepen en een wandeling in de ochtend en in de middag mollenjacht met opdrachten en een leuk beachvolleybal toernooi. Met een lunch en BBQ.

Hero image for Salland Sloepvaren, Mollenjacht, Beach Volley 10/70 pers.
Salland Sloepvaren, Mollenjacht, Beach Volley 10/70 pers.
Wij zijn met circa personen
Per persoon
114,-
Totaalprijs
1350,-
Of bericht Hans direct op 00 31 (0)655778554

Informatie

Bestemming
Salland
Bestemming
Nederland
Bestemming
Overijssel
Duur
1 dag
Start
09:15 uur
Einde
19:00 uur
Thema('s)
Actief
Cultuur
Teambuilding
Pakket
rating-3sterren

Reisbeschrijving

Verrassende Vechtdal dag met motorboot varen, leuke wandeling, mollen jacht, beach volleybal en een heerlijke BBQ als afsluiting

Uitdagende dag met veel activiteiten rondom Hardenberg en de Vecht. Na een vers bakje koffie of thee met een heerlijk appelgebakje begint het avontuur.

De helft van jullie groep gaan een mooie tocht over de Vecht maken met een motorboot voor 4 personen en bij grotere groepen vanaf 33 personen ook nog met enkele sloepen. Vanaf het water ervaren jullie de omgeving door een andere bril. Leuke ervaring omdat iedereen even zelf kan varen. De andere helft maakt een leuke wandeling door Hardenberg grotendeels langs de Vecht. Grappig om vrienden of collega's langs te zien varen op de Vecht. Na een uurtje is de wissel van activiteit.

Om 12.30 uur staat er een "half eentje" voor jullie klaar. Deze bestaat uit een tomatensoep, 2 plakken oerbrood, ham, kaas, gebakken ei, bourgondische kroket en twee kopjes koffie of thee. Aansluitend transfer met eigen vervoer naar de locatie voor de spannende actieve middag.

Start met een mollenjacht na een uitvoerige uitleg. Dit is een super leuk en interactief spel waar de groepen tegen elkaar spelen. Via een ‘kaart truc’ wordt bepaald wie de mol is. De overige deelnemers proberen tijdens het spel erachter te komen wie de mol is. De mol probeert zo onopvallend mogelijk de boel te saboteren. De groepen lopen een bepaalde route en onderweg komen ze allerlei opdrachten/activiteiten tegen. Zoals puzzelen, rekenen etc. Tijdens de onderdelen kunnen munten verdiend worden wat uiteindelijk de puntentelling is. Maar… er moet ook nog gestemd worden over wie de mol is. En ook dit heeft nog weer invloed op de puntentelling. Onderweg is er rekening gehouden met 2 frisdrankjes.

Na de enerverende start is het lekker relaxen rondom de beachvolleybalvelden. In groepen spelen jullie wedstrijden tegen elkaar. De personen die pauze hebben kijken zittend vanaf het gras naar de wedstrijden en kunnen hun favoriete teams aanmoedigen. Spanning genoeg, want welke groep zal tot winnaar uitgeroepen worden? Dit festijn sluiten jullie af met een heerlijke luxe BBQ. Deze bestaat uit diverse vleessoorten, salades, stokbrood, sausjes en 3 drankjes naar keuze. Heerlijk bijkomen van deze dag en nog even met elkaar de dag terug beleven tijdens de hilarische verhalen en momenten van deze Vechtdal dag.

Exclusief

 • * Drankjes buiten genoemde
 • * Verzekeringen
 • * Vervoer (regelen we graag voor jullie)
 • * Uitgaven van persoonlijke aard
 • * Begeleiding door Special Events
 • * Borg voor de bootverhuur € 100,- per boot. Overige voorwaarden te verkrijgen bij ons.
 • * Prijzen zijn vanaf en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Inclusief

 • * Voorbereiding en organisatie gehele dag en deskundige begeleiding ter plekke van de locals
 • * Koffie of thee met heerlijk appelgebak in een leuk restaurant met groot terras en uitzicht op de Vecht
 • * Varen per motorboot met 4 personen en bij grotere groepen ook met sloepen met 6 personen
 • * Stadswandeling door Hardenberg langs kunstobjecten via een route langs de Vecht
 • "Half eentje" bestaande uit tomatensoep, 2 plakken oerbrood, ham, kaas, gebakken ei en bourgondische kroket en koffie/thee (restaurant als boven genoemd)
 • * Interactief spel de Mollenjacht waarbij groepen tegen elkaar spelen. Via een route kom je allerlei opdrachten tegen zoals puzzelen en rekenen. En natuurlijk stemmen wie de mol is??
 • * Bij de mollenjacht is er op 2 punten ook een frisdrankje inclusief
 • * Beachvolleybal toernooi tussen jullie teams met begeleiding. Welk team zal de kampioen worden?
 • * Heerlijke luxe BBQ met texassteak, rundersteak, varkenshaasspies, kipfilet, een runderhamburger, rundvleessalade, huzarensalade, stokbrood, kruidenboter en diverse sausjes
 • * 3 drankjes naar keuze tijdens de BBQ. fris, wijn of bier
 • * Draaiboek met uitleg over het hele event

Sfeerimpressie

Sloepen 5
Hardenberg 9
Hardenberg 3
Grand Cafe de Troubadour 4
Outdoor Expedition 4
Outdoor Expedition 2
Wie is de mol 3
Wie is de mol 2
Beachvolleybal 1
Maaltijd 4
Barbecue 2