Bedrijfsfestival voor jouw personeelsvereniging

Hero image for Bedrijfsfestival voor jouw personeelsvereniging

Het leukste bedrijfsfestival voor de leden van jouw personeelsvereniging organiseer je met Special Events. Van heerlijke hapjes tot de beste live artiesten; wij zorgen voor een onvergetelijke avond. Ontdek de diverse mogelijkheden en selecteer een feestavond die bij jouw bedrijf en jouw personeelsvereniging past.

Een bedrijfsfestival organiseren voor jouw personeelsvereniging?

Neem contact met ons op

Wat voor bedrijfsfestival organiseer jij voor jouw personeelsvereniging?

Wanneer je ons een bedrijfsfestival in Twente laat organiseren voor jouw personeelsvereniging, word je volledig ontzorgd. De gehele voorbereiding en uitvoering van jouw bedrijfsjubileum laat je aan ons team over. Zo heb jij je handen vrij om er samen met jouw collega’s een fantastische avond van te maken op het bedrijfsfestival voor jouw bedrijf. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten thema’s voor de invulling van jouw bedrijfsfestival. Zo kun je kiezen voor een meezingavond, maar ook een oktoberfeest of cabaretvoorstelling behoren tot de opties voor de feestavond van de personeelsvereniging. Tijdens elk van deze avonden genieten jullie van live muziek en een heerlijke maaltijd of hapjes.

Geniet van een verrassend festival

Heb jij nu al zin in het bedrijfsfestival dat je door ons laat organiseren voor de leden van jouw personeelsvereniging? Boek dan vandaag nog jouw favoriete evenement via onze website of neem contact met ons op om jouw wensen kenbaar te maken. Je bereikt ons door te bellen naar (0)655778554 of een e-mail te sturen naar info@specialevents.nl.

Onze experts

Hans pf

Hans Kroeze

Een groepevent organiseren is voor mij een mooie puzzel, waarbij alles dient te kloppen. Orginaliteit, kwaliteit en samenwerken met lokale top organisaties is voor mij een vanzelfsprekendheid. Al sinds 1986 doe ik dit met veel passie. Nu meer dan 25 jaar zelfstandig groepsevents georganiseerd en wij hebben ook 22 jaar Reisbureau Kroeze in Tubbergen gerund. In 2008 zijn wij uitgeroepen tot 3e beste reisorganisatie van Nederland, beste van Overijssel en tot Ambassadeur van de gemeente Tubbergen. Jullie event of reis is bij ons in goede handen.

Mask Group 62

Irma Gerritsen

Reizen is mijn passie. Ik ben ook in 1986 in de reiswereld begonnen bij Arke bij het touringcarbedrijf. Daarna vele jaren bij diverse reisbureau’s gewerkt voordat ik samen met Hans Reisbureau Kroeze ben begonnen.

Ik beheer het dossier van jullie event en werk alles tot in de puntjes uit. Verder ben ik bezig met de administratie en de financiele afwikkeling. Bel mij gerust mocht je een vraag hebben. Ik help je graag.

Referenties

quoteSign

Bouwbedrijf Kamphuis uit Geesteren Teambuildingprogramma

"Prachtig weekend gehad met ons personeel en aanhang. Eerst Maastricht ontdekt met een heerlijke lunch op de 1e dag. Op de 2e dag een actief teambuilding programma in de Ardennen gedaan met uitdagende opdrachten. En ook nog het spectaculaire station van Luik bezocht op de 3e dag ontworpen door de bekende Architect Calatrava. Dit is ons zo goed bevallen dat we hier een traditie van gaan maken!"

Bouwbedrijf Kamphuis
Michel Haafkes
quoteSign

"100 jarig jubileum gevierd met het personeel in Valencia"

"Al een jaar vantevoren contact gelegd met Hans van Special Events voor onze groepsreis. Via via kwamen wij bij hem terecht. Na diverse gesprekken hebben we in samenwerking met Special Events / Als Groep op Reis een super leuk groeps programma gemaakt. Wij vonden het wel een beetje spannend hoe alles zou gaan ter plekke en met een groep van ongeveer 45 personen. We hebben ter plekke ondervonden dat die gevoelens helemaal niet nodig waren. Hans begleidde de reis en wij hoefden niets meer te doen ter plekke. Het was heel fijn om met Hans samen te werken. En wat hebben we genoten met ons allen. Ook de nabespreking na enkele maanden, met gebak voor ons hele personeel was leuke verassing."

Van Kooten Dak- en Installatietechniek B.V.
Ivet en Allard Schoemaker