Feestavond voor jouw personeelsvereniging

Hero image for Feestavond voor jouw personeelsvereniging

Het organiseren van een feestavond voor jouw personeelsvereniging is een flink karwei. Vertrouw daarom op de ervaring en expertise van Special Events voor het organiseren van een onvergetelijk feest waar jouw collega’s nog lang over napraten. Of je nu een festival of een musicalavond wilt organiseren, wij helpen je graag.

Neem contact met ons op

Organiseer een geweldige feestavond voor de leden van jouw personeelsvereniging

Met een feestavond voor jouw personeelsvereniging bedank je de leden voor hun harde werk. Als expert in bedrijfsjubileums denken we graag met je mee over wat voor feestavond bij jouw collega’s past. Zo heb je bij ons de keuze uit bedrijfsfestivals voor de personeelsvereniging waarbij je geniet van fantastische live optredens van de beste artiesten. Een andere optie voor de feestavond voor jouw bedrijf is een feest met een thema, zoals een oktoberfeest. De feestavond wordt door ons volledig voor jullie verzorgd. Zo heb jij je handen vrij om te genieten van een onvergetelijke avond. Wil je jouw collega’s liever mee op reis nemen? Kies dan voor een van onze groepsreizen voor jouw personeelsvereniging.

Laat de organisatie van jouw feest aan ons over

Je boekt de feestavond voor jouw personeelsvereniging gemakkelijk via onze website. Als je nog specifieke wensen hebt voor het feest of je afvraagt wat er allemaal mogelijk is, neem je gemakkelijk contact met ons op door te bellen naar (0)655778554. We gaan graag met je in gesprek over de diverse mogelijkheden voor een spetterend feest.

Onze experts

Hans pf

Hans Kroeze

Een groepevent organiseren is voor mij een mooie puzzel, waarbij alles dient te kloppen. Orginaliteit, kwaliteit en samenwerken met lokale top organisaties is voor mij een vanzelfsprekendheid. Al sinds 1986 doe ik dit met veel passie. Nu meer dan 25 jaar zelfstandig groepsevents georganiseerd en wij hebben ook 22 jaar Reisbureau Kroeze in Tubbergen gerund. In 2008 zijn wij uitgeroepen tot 3e beste reisorganisatie van Nederland, beste van Overijssel en tot Ambassadeur van de gemeente Tubbergen. Jullie event of reis is bij ons in goede handen.

Mask Group 62

Irma Gerritsen

Reizen is mijn passie. Ik ben ook in 1986 in de reiswereld begonnen bij Arke bij het touringcarbedrijf. Daarna vele jaren bij diverse reisbureau’s gewerkt voordat ik samen met Hans Reisbureau Kroeze ben begonnen.

Ik beheer het dossier van jullie event en werk alles tot in de puntjes uit. Verder ben ik bezig met de administratie en de financiele afwikkeling. Bel mij gerust mocht je een vraag hebben. Ik help je graag.

Referenties

quoteSign

"100 jarig jubileum gevierd met het personeel in Valencia"

"Al een jaar vantevoren contact gelegd met Hans van Special Events voor onze groepsreis. Via via kwamen wij bij hem terecht. Na diverse gesprekken hebben we in samenwerking met Special Events / Als Groep op Reis een super leuk groeps programma gemaakt. Wij vonden het wel een beetje spannend hoe alles zou gaan ter plekke en met een groep van ongeveer 45 personen. We hebben ter plekke ondervonden dat die gevoelens helemaal niet nodig waren. Hans begleidde de reis en wij hoefden niets meer te doen ter plekke. Het was heel fijn om met Hans samen te werken. En wat hebben we genoten met ons allen. Ook de nabespreking na enkele maanden, met gebak voor ons hele personeel was leuke verassing."

Van Kooten Dak- en Installatietechniek B.V.
Ivet en Allard Schoemaker
quoteSign

"Positieve reacties op groepsreis van 3 dagen naar Berlijn"

"Ik hoor alleen maar positieve reacties op de reis naar Berlijn met onze groep. Het geeft een zeer goede vibe binnen het team. Vooral het diner op de kerstmarkt vonden wij allemaal een toplocatie en sfeer. En de treinreis was erg ontspannend"

KOBATO BV Ootmarsum
René Nijhuis