Feestavond voor jouw personeelsvereniging

Hero image for Feestavond voor jouw personeelsvereniging

Een feestavond voor jouw personeelsvereniging organiseren is een flink karwei. Vertrouw daarom op de ervaring en expertise van Special Events voor het organiseren van een onvergetelijk feest waar jouw collega’s nog lang over napraten. Of je nu een festival of een musicalavond wilt organiseren, wij helpen je graag.

Een feestavond organiseren voor jouw personeelsvereniging?

Neem contact met ons op

Organiseer een geweldige feestavond voor de leden van jouw personeelsvereniging

Met een feestavond voor jouw personeelsvereniging bedank je de leden voor hun harde werk. Als expert in bedrijfsjubileums denken we graag met je mee over wat voor feestavond bij jouw collega’s past. Zo heb je bij ons de keuze uit bedrijfsfestivals voor de personeelsvereniging waarbij je geniet van fantastische live optredens van de beste artiesten. Een andere optie voor de feestavond voor jouw bedrijf is een feest met een thema, zoals een oktoberfeest. Het is ook mogelijk om een leuke silent disco of een karaokeavond te organiseren. De feestavond wordt door ons volledig voor jullie verzorgd. Zo heb jij je handen vrij om te genieten van een onvergetelijke avond. Wil je jouw collega’s liever mee op reis nemen? Kies dan voor een van onze groepsreizen voor jouw personeelsvereniging.

Laat de organisatie van jouw feest aan ons over

Je boekt de feestavond voor jouw personeelsvereniging gemakkelijk via onze website. Als je nog specifieke wensen hebt voor het feest of je afvraagt wat er allemaal mogelijk is, neem je gemakkelijk contact met ons op door te bellen naar (0)655778554. We gaan graag met je in gesprek over de diverse mogelijkheden voor een spetterend feest.

Onze experts

Hans pf

Hans Kroeze

Een groepevent organiseren is voor mij een mooie puzzel, waarbij alles dient te kloppen. Orginaliteit, kwaliteit en samenwerken met lokale top organisaties is voor mij een vanzelfsprekendheid. Al sinds 1986 doe ik dit met veel passie. Nu meer dan 25 jaar zelfstandig groepsevents georganiseerd en wij hebben ook 22 jaar Reisbureau Kroeze in Tubbergen gerund. In 2008 zijn wij uitgeroepen tot 3e beste reisorganisatie van Nederland, beste van Overijssel en tot Ambassadeur van de gemeente Tubbergen. Jullie event of reis is bij ons in goede handen.

Mask Group 62

Irma Gerritsen

Reizen is mijn passie. Ik ben ook in 1986 in de reiswereld begonnen bij Arke bij het touringcarbedrijf. Daarna vele jaren bij diverse reisbureau’s gewerkt voordat ik samen met Hans Reisbureau Kroeze ben begonnen.

Ik beheer het dossier van jullie event en werk alles tot in de puntjes uit. Verder ben ik bezig met de administratie en de financiele afwikkeling. Bel mij gerust mocht je een vraag hebben. Ik help je graag.

Referenties

quoteSign

"Nice – over teambuilding gesproken"

"Om ons 5-jarig jubileum te vieren zijn wij naar Nice afgereisd. Special Events had alles super geregeld en wij hadden er zelf geen omkijken naar. Het raften was de grootste activiteit en een mooie teambuilder. De lunches en diners waren goed. Een mooi teamuitje met leuke herinneringen waar we nog vaak met collega’s over kunnen spreken."

Inc Merkbeleving
Bjorn Grundel
quoteSign

"Een geslaagd weekend naar Brugge en voor herhaling vatbaar"

"Special Events heeft voor ons een geweldig bedrijfsuitje georganiseerd. Door de organisatie vooraf, de afstemming van het programma en de duidelijke communicatie met ons zag ik de groepsreis met vertrouwen tegemoet. En dat is ook uitgekomen, het goede hotel, de culinaire rondgang door de stad, de leuke gidsen en de mooie touringcar hebben voor een top uitje gezorgd. Zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar."

Niehoff Werning BV
Ton Schoenmakers