Hamburg 3 dgn Chocola, Boot, Shoppen 10/60 pers.

Mooie reis voor een groep naar de mooie stad Hamburg. Wandeling met tips hoe mooie foto's te maken, strand St. Pauli, chocolade maken, lichttour over de Elbe, shoppen en 5 maaltijden!

Hero image for Hamburg 3 dgn Chocola, Boot, Shoppen 10/60 pers.
Hamburg 3 dgn Chocola, Boot, Shoppen 10/60 pers.
Wij zijn met circa personen
Per persoon
414,-
Totaalprijs
4620,-
Of bericht Hans direct op 00 31 (0)655778554

Informatie

Bestemming
Duitsland
Bestemming
Hamburg
Duur
3 dagen
Start
Dag 1 - 06:00 uur
Einde
Dag 3- 22:00 uur
Thema('s)
Actief
Cultuur
Shoppen
Strand
Pakket
rating-3sterren

Reisbeschrijving

Ga drie dagen naar de fantastische stad Hamburg en beleef unieke ervaringen met je gasten in deze uitgaans stad b.v. met de chocolade tour of op de Reeperbahn

Een reis naar Hamburg, de populairste stad van Duitsland samen met Berlijn. Ontdek de stad op een unieke manier samen met je vriendinnen, teamgenoten of collega's. Struin door de straten van zowel het winkelcentrum, de haven aan de Elbe en de uitgaanswijk St. Pauli met de Reeperbahn.

We beginnen de reis naar Hamburg met iets unieks! Ga met een gids door de stad en maak prachtige foto’s van jou en je reisgenoten. Leer meer over fotografie samen met een professional tijdens deze wandeling. En na afloop krijgen jullie de foto’s mee naar huis. Na een 3 gangen diner bij een hip restaurant kunnen jullie genieten van lekkere cocktails en drankjes aan een strand midden in de stad! Jullie verblijven in een 3 sterren hotel in de stad in meer persoonskamers.

De tweede dag in Hamburg begint met een ontbijtje in het hotel. Jullie krijgen vanuit Special Events tips om lekker te gaan shoppen en de leukste winkeltjes te bezoeken tijdens het ochtend programma. Jullie genieten daarna van een 2-gangen lunch bij een leuk restaurant in de stad. In de middag brengen jullie een bezoek aan het Chocoversum, waar je heel veel kennis van chocolade op gaan doen en ook gaan jullie zelf chocolade decoren met allerlei zoetigheden! 's Avonds gaan jullie genieten van een boottocht op de Elbe op een heel mooi schoepenschip. Hamburg by night is prachtig. Geniet ook van een heerlijke 3-gangen diner in een sfeervol restaurant met groot terras. En misschien nog even naar St. Pauli met de Reeperbahn, ohlala......! Of boek een pubcrawl

De laatste dag in Hamburg kunnen jullie nog een vrij bezoek aan de Rindermarkthalle brengen, waar je ook lekker kunt lunchen voordat jullie reis naar huis begint. Dat waren al weer drie mooie dagen in Hamburg en dat zijn er drie om nooit te vergeten! Jullie hebben zeker unieke ervaringen met elkaar kunnen beleven.

Vervoer naar de bestemming is niet inbegrepen, maar wij kunnen wel helpen om dit te organiseren. Bij exclusief zie je welke excursies bij te boeken zijn.

Exclusief

 • * Niet genoemde drankjes
 • * Verzekeringen
 • * Vervoer buiten genoemde
 • * Uitgaven van persoonlijke aard
 • * Eventueel gebruik van 1 of 2-persoonskamers tegen een meerprijs (op aanvraag)
 • * Begeleiding door Special Events
 • * Excursies: Lunch 2-gangen vanaf € 15,- p.p., Pubcrawl met bezoek aan diverse bars en clubs met een gids en gratis shotjes en vip entree langs de rij vanaf € 25,- p.p., thee drinken in leuke entourage of bezoek aan het koffiemuseum (prijzen op aanvraag)
 • * Prijzen zijn vanaf en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Inclusief

 • * Voorbereiding en organisatie gehele event en deskundige begeleiding ter plekke van de locals
 • * Hotel op basis van gedeelde 3 of 4-persoonskamers in een 3-sterren hotel centraal gelegen
 • * Twee keer een ontbijtbuffet in het hotel
 • * Twee dagen onbeperkt openbaar vervoer binnen Hamburg
 • * Op de eerste dag een Street Portrait Tour door de stad o.l.v. een gids/foto deskundige, leer zo nog betere foto's te maken en de stad ontdekken
 • * Diner op de eerste avond bestaande uit 3-gangen in een modern restaurant met een California Street KItchen
 • * Bezoek aan een beachbar met strand in St. Pauli of een wandeling langs de Elbe of Speicherstadt (de oude haven met de oude gebouwen in alle glorie hersteld)
 • * Op de tweede dag shoppen in het walhalla hiervoor de binnenstad van Hamburg. Wij geven tips mee!
 • * Heerlijke "statige" 2-gangen lunch in het voormalige stadhuis van Hamburg
 • * Bezoek aan het chocolade "museum"met mogelijkheid zelf ook iets lekkers te maken met chocolade en een wandeling langs alles wat met chocolade te maken heeft
 • * Diner in een leuke locatie in de omgeving van St. Pauli met 3-gangen en een groot terras erbij
 • * Sfeervolle Lichttour met een historisch radarschip over de rivier de Elbe van een uur
 • * Op de derde dag na het ontbijt nog even de stad in met een bezoek aan de markthal en b.v. een leuke wandeling doen. Wij geven natuurlijk tips hiervoor!
 • * Draaiboek met uitleg over het gehele programma

Sfeerimpressie

Hamburg algemeen 3
Hamburg algemeen 8
Am Kai Restaurant 2
Brauerei Ratsherren 9
Shoppen Hamburg 4
Shoppen Hamburg 1
K Inneloa Restaurant 2
K Inneloa Restaurant 6
Chocoversum 5
Chocoversum 6
Parlement Restaurant 4
Lichttour per boot 1
Lichttour per boot 2
Reeperbahn tour 6
Hamburg Stadtfuehrung 2
Altes Madchen Restaurant 4
Altes Madchen Restaurant 3
Hamburg algemeen1
Hamburg Speicherstad1
Pubcrawl Hamburg 5
Pubcrawl Hamburg 4

Deze reis is door Nienke van Benthem samengesteld. Zij heeft een afstudeeropdracht gedaan bij ons voor haar HBO studie bij het Saxion in Deventer.

Onze experts

Onze experts

Leuke reis voor een groep vriendinnen of collega's! Speciaal samengesteld door student Nienke. Zij heeft samen met ons een leuk arrangement samengesteld met veel onderdelen inclusief en van een goede kwaliteit! Geschikt voor vriendinnen, teamgenoten of collega's. Genieten maar.......