Deventer event 1 dag: collega's 20/58 personen

Workshop tape art of graffiti, oversteek IJssel per pontje, heerlijke broodjes lunch, muzikale verrassingsact, verkenning binnenstad & terras bezoek, leuke maar foute quizavond met 4-gangen buffet

Hero image for Deventer event 1 dag: collega's 20/58 personen
Deventer event 1 dag: collega's 20/58 personen
Wij zijn met circa personen
Per persoon
246,-
Totaalprijs
6020,-

Informatie

Bestemming
Salland
Bestemming
Nederland
Bestemming
Overijssel
Duur
1 dag
Start
Dag 1 - 08:15 uur
Einde
Dag 1- 22:00 uur
Thema('s)
Actief
Cultuur
Teambuilding
Pakket
rating-3sterren

Reisbeschrijving

Super leuke en gezellig event in Deventer en omgeving met cultuur, actief, gezelligheid en teambuilding en zeer compleet.

Per touringcar naar de mooie stad Deventer en start met koffie en gebak op een mooie locatie met uitzicht op de IJssel. Aansluitend oversteek met pontje van de IJssel. Aankomst op de plek voor een inspirerende workshop tape art en/of graffiti onder deskundige begeleiding. We gaan door met een heerlijke lunch. Als een verrassingsmoment in het programma is hier een muzikale act gepland, waarbij je samen met je collega's uit volle borst kan meezingen en inhaken.

Te voet gaan we naar de Deventer binnenstad voor een wandeling door deze historische Hanzestad o.l.v. deskundige stadsgidsen. We sluiten hier af met een bezoek aan één van de fraaie terrassen van de stad om even te relaxen. Dan wandelen we naar de bus voor een korte rit naar de avond locatie.

Jullie beleven een fantastische avond in een sfeervolle aangeklede "herberg". Een "foute" quizmaster presenteert een verrassende professionele quizshow die uitmondt in een meezingspektakel. Tussen de quizblokken door is er een 4-gangen buffet en gebeuren er onverwachte dingen door de acteurs/bediening. De drankjes zijn deze avond volledig inbegrepen. Dit is een heel leuke gezellige avond, waarvan jullie zullen genieten en nog lang over zullen napraten. Genieten maar.....

Inclusief

 • Voorbereiding en organisatie van dit event en deskundige begeleiding ter plekke van de locals
 • Vervoer per touringcar naar Salland (rekening gehouden met max. 75 km rondom Deventer)
 • Koffie met gebak in een mooie locatie met uitzicht op de IJssel
 • Tocht per pontje over de IJssel naar Deventer
 • Prima georganiseerde workshop tape art en/of grafitti incl. alle materialen
 • Tijdens de workshop koffie/thee/water/lekkernij
 • Broodjeslunch met soep, goed belegde broodjes en koffie/thee/melk/jus d'orange
 • Muzikale verrassingsact door inspirerende zangeres Tante Sjaan met accordeon (verrassingsact voor de groep). Ze zorgt voor sfeer met meezingers.
 • Stadswandeling door Deventer van 1,5 uur o.l.v. ervaren stadsgids(en)
 • Borrelen op een terras met 2 drankjes p.p.
 • Feestavond van 4 uur in een leuk aangeklede "herberg" met een gezellige Quizshow, met "foute" leuke medewerkers die zorgen voor verrasende gebeurtenissen, prima 4-gangen buffet & alle drankjes inclusief.
 • Draaiboek met alle gegevens voor dit event

Exclusief

 • Kilometers voor touringcar boven 75 km enkele reis van vertrekplaats naar bestemming
 • Drankjes buiten genoemde
 • UItgaven van persoonlijke aard
 • Verzekeringen
 • Begeleiding door Special Events
 • Prijzen zijn vanaf en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Sfeerimpressie

Deventer pontje
Salland workshop Zuithof2
Deventer Workshop Graffity2
Deventer workshop Zuithof
Deventer act Sjaan Jordaan
Deventer stadswandeling met gids1
Salland Lokate locatie1
Salland L Okate Foute Bingo Zuithof
Salland Lokate quizmaster
Salland Lokate kok

"Prachtige dag gehad met vaste groep naar Deventer"

Image for Hans Kroeze

Hans Kroeze

"Al jarenlang mag ik voor een groep van een autobedrijf om de 2 jaar een dagje uit organiseren. Ze gaan altijd op een zondag en het is zo'n fijne groep om mee op stap te mogen gaan. Het is een hele hechte groep waarvan de meeste personen al heel lang werken voor dit bedrijf. De laatste keer ben ik met deze gasten naar Deventer geweest en hebben zij een leuke dag gehad, zoals omschreven in de tekst van deze dag uit. Voor de groep is het belangrijk dat er verrassende dingen gebeuren en dat er leuke Nederlandstalige muziek bij is. Dat was deze keer tante Sjaan uit de Jordaan, zij trad na lunch op als een verrassing voor de groep. De sfeer zat er direct goed in en er werd uit volle borst meegezongen en ingehaakt. Ook de avond met de foute Quizshow is de groep weer aan hun trekken gekomen met een goed buffet en de vele leuke muziekfragmenten die zij in moesten raden. Ik zie nu alweer uit naar de volgende reis van deze leuke groep".