Feestavond Overijssel

Hero image for Feestavond Overijssel

Een feestavond in Overijssel organiseren was nog nooit zo eenvoudig dankzij de expertise van Special Events. Of je nu een groot bedrijfsfeest of een intieme bijeenkomst voor ogen hebt, wij zorgen ervoor dat jouw feestavond een onvergetelijke ervaring wordt. Met onze professionele aanpak en oog voor detail, maken we van elke feestavond een succes.

Een feestavond boeken voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op

Gemakkelijk een leuke feestavond organiseren

Het organiseren van een leuke feestavond voor jouw bedrijf is een fluitje van een cent met onze creatieve arrangementen. Stel je voor: een swingende silent disco waar iedereen zich op zijn eigen beat kan uitleven. Of kies voor een thema dat past bij jouw bedrijf, zoals een bruisend Oktoberfest-feest tijdens een feestavond. Deze thema-avonden zijn perfect om bijvoorbeeld een bedrijfsjubileum op een unieke manier te vieren. Met de arrangementen van Special Events zijn de mogelijkheden eindeloos en is er voor ieder wat wils. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor live muziek of entertainment, wat jouw feestavond nog specialer maakt.

Ontdek de mogelijkheden

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van een feestavond in Twente of elders in Overijssel? Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij staan klaar om jouw visie voor een perfecte feestavond tot leven te brengen. Of je nu een themafeest, een muziekavond of een ander soort feestelijke bijeenkomst wilt organiseren, wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.

Onze experts

Hans pf

Hans Kroeze

Een groepevent organiseren is voor mij een mooie puzzel, waarbij alles dient te kloppen. Orginaliteit, kwaliteit en samenwerken met lokale top organisaties is voor mij een vanzelfsprekendheid. Al sinds 1986 doe ik dit met veel passie. Nu meer dan 25 jaar zelfstandig groepsevents georganiseerd en wij hebben ook 22 jaar Reisbureau Kroeze in Tubbergen gerund. In 2008 zijn wij uitgeroepen tot 3e beste reisorganisatie van Nederland, beste van Overijssel en tot Ambassadeur van de gemeente Tubbergen. Jullie event of reis is bij ons in goede handen.

Mask Group 62

Irma Gerritsen

Reizen is mijn passie. Ik ben ook in 1986 in de reiswereld begonnen bij Arke bij het touringcarbedrijf. Daarna vele jaren bij diverse reisbureau’s gewerkt voordat ik samen met Hans Reisbureau Kroeze ben begonnen.

Ik beheer het dossier van jullie event en werk alles tot in de puntjes uit. Verder ben ik bezig met de administratie en de financiele afwikkeling. Bel mij gerust mocht je een vraag hebben. Ik help je graag.

quoteSign

"Nice – over teambuilding gesproken"

"Om ons 5-jarig jubileum te vieren zijn wij naar Nice afgereisd. Special Events had alles super geregeld en wij hadden er zelf geen omkijken naar. Het raften was de grootste activiteit en een mooie teambuilder. De lunches en diners waren goed. Een mooi teamuitje met leuke herinneringen waar we nog vaak met collega’s over kunnen spreken."

Inc Merkbeleving
Bjorn Grundel
quoteSign

"Een geslaagd weekend naar Brugge en voor herhaling vatbaar"

"Special Events heeft voor ons een geweldig bedrijfsuitje georganiseerd. Door de organisatie vooraf, de afstemming van het programma en de duidelijke communicatie met ons zag ik de groepsreis met vertrouwen tegemoet. En dat is ook uitgekomen, het goede hotel, de culinaire rondgang door de stad, de leuke gidsen en de mooie touringcar hebben voor een top uitje gezorgd. Zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar."

Niehoff Werning BV
Ton Schoenmakers

Brons Event / 3 sterren

Goede excursies, maaltijden en hotel (bij meerdaags event)
Eerder eventgroep gehad, persoonlijk bezocht en/of samenwerking met professionele toeleverancier

Zilver event / 4 sterren

Heel goede excursies, maaltijden en hotel (bij meerdaags event)
Eerder eventgroep gehad, persoonlijk bezocht en/of samenwerking met professionele toeleverancier
Minimaal 1 maaltijd met een bordje, bib gourmand etc. volgens Michelin (net onder een ster) https://guide.michelin.com/nl/nl)

Goud event/ 5 sterren

Uitmuntende excursies, maaltijden en hotel (bij meerdaags event)
Eerder eventgroep gehad, persoonlijk bezocht en/of samenwerking met professionele toeleverancier
Minimaal 1 maaltijd met een ster volgens Michelin (https://guide.michelin.com/nl/nl)