Feestavond voor jouw bedrijf

Hero image for Feestavond voor jouw bedrijf

Met een feestavond voor de medewerkers van jouw bedrijf bedank je hen voor hun inzet en vier je jouw jubileum op een onvergetelijke manier. Of je nu een dansavond wilt organiseren of een avond met een oktoberfeest-thema wilt boeken, Special Events denkt graag met je mee. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van de mooiste feesten en reizen voor diverse bedrijven.

Neem contact met ons op

Kies een feestavond voor jouw bedrijf met een passend thema

Een belangrijk evenement zoals, een bedrijfsjubileum, wil je natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Kies daarom voor een prachtige feestavond voor jouw bedrijf en laat jouw collega’s genieten van geweldige livemuziek en overheerlijke hapjes. De avond wordt door ons volledig verzorgd. Je hebt bij ons de keuze uit diverse thema’s voor de feestavond van jouw personeelsvereniging of volledige team. Kies bijvoorbeeld voor een compleet bedrijfsfestival waarin jullie losgaan op livemuziek op een fantastische locatie. Een andere populaire optie is een musical dinnershow waarbij de feestavond voor jouw bedrijf wordt ingericht aan de hand van live zangers en klassieke musicalliedjes.

Laat jouw collega’s genieten van een prachtige avond

Heb jij zin om een wervelende feestavond te organiseren voor de werknemers van jouw bedrijf? Wacht dan niet langer en boek vandaag nog een van onze verrassende evenementen. Als je vragen hebt over de aankleding van de avond of graag jouw wensen door wilt geven, neem je contact met ons team op via (0)655778554 of info@specialevents.nl.

Onze experts

Hans pf

Hans Kroeze

Een groepevent organiseren is voor mij een mooie puzzel, waarbij alles dient te kloppen. Orginaliteit, kwaliteit en samenwerken met lokale top organisaties is voor mij een vanzelfsprekendheid. Al sinds 1986 doe ik dit met veel passie. Nu meer dan 25 jaar zelfstandig groepsevents georganiseerd en wij hebben ook 22 jaar Reisbureau Kroeze in Tubbergen gerund. In 2008 zijn wij uitgeroepen tot 3e beste reisorganisatie van Nederland, beste van Overijssel en tot Ambassadeur van de gemeente Tubbergen. Jullie event of reis is bij ons in goede handen.

Mask Group 62

Irma Gerritsen

Reizen is mijn passie. Ik ben ook in 1986 in de reiswereld begonnen bij Arke bij het touringcarbedrijf. Daarna vele jaren bij diverse reisbureau’s gewerkt voordat ik samen met Hans Reisbureau Kroeze ben begonnen.

Ik beheer het dossier van jullie event en werk alles tot in de puntjes uit. Verder ben ik bezig met de administratie en de financiele afwikkeling. Bel mij gerust mocht je een vraag hebben. Ik help je graag.

Referenties

quoteSign

Bouwbedrijf Kamphuis uit Geesteren Teambuildingprogramma

"Prachtig weekend gehad met ons personeel en aanhang. Eerst Maastricht ontdekt met een heerlijke lunch op de 1e dag. Op de 2e dag een actief teambuilding programma in de Ardennen gedaan met uitdagende opdrachten. En ook nog het spectaculaire station van Luik bezocht op de 3e dag ontworpen door de bekende Architect Calatrava. Dit is ons zo goed bevallen dat we hier een traditie van gaan maken!"

Bouwbedrijf Kamphuis
Michel Haafkes
quoteSign

"Een geslaagd weekend naar Brugge en voor herhaling vatbaar"

"Special Events heeft voor ons een geweldig bedrijfsuitje georganiseerd. Door de organisatie vooraf, de afstemming van het programma en de duidelijke communicatie met ons zag ik de groepsreis met vertrouwen tegemoet. En dat is ook uitgekomen, het goede hotel, de culinaire rondgang door de stad, de leuke gidsen en de mooie touringcar hebben voor een top uitje gezorgd. Zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar."

Niehoff Werning BV
Ton Schoenmakers