Groepsreis Ootmarsum

Hero image for Groepsreis Ootmarsum


Een groepsreis in Ootmarsum boeken wordt een unieke ervaring met de ondersteuning van Special Events. Wij nemen je mee naar dit pittoreske dorpje waar cultuur, natuur en gezelligheid samenkomen. Deze reizen zijn perfect als een bedrijfsuitje of een teambuildingsactiviteit, jouw groepsreis naar Ootmarsum zal lang in het geheugen van je team blijven.

Een groepsreis boeken voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op


Een leuke groepsreis voor je bedrijf boeken

Wanneer je een groepsreis voor je bedrijf boekt via Special Events, word je volledig ontzorgd. Wij stellen een leuk en afwisselend programma samen met activiteiten die passen bij jouw team en doelstellingen. Deze reis is geschikt voor verschillende groepsgroten, en we zorgen ervoor dat iedereen optimaal kan genieten. Het ontbijt in de bungalow is inbegrepen, zodat jullie de dag goed kunnen beginnen. Naast Ootmarsum bieden we ook andere bestemmingen aan. We regelen bijvoorbeeld ook een groepsreis naar Enschede, waarbij we dezelfde kwaliteit en aandacht voor detail garanderen.

Boek nu je reis

Ben je klaar om een onvergetelijke groepsreis te boeken? Neem contact op met Special Events om de mogelijkheden te bespreken. Onze reizen zijn perfect om bijvoorbeeld een bedrijfsjubileum te vieren, of gewoon om het teamgevoel te versterken. Wij staan klaar om een reis samen te stellen die perfect aansluit bij jouw wensen.

Onze experts

Hans pf

Hans Kroeze

Een groepevent organiseren is voor mij een mooie puzzel, waarbij alles dient te kloppen. Orginaliteit, kwaliteit en samenwerken met lokale top organisaties is voor mij een vanzelfsprekendheid. Al sinds 1986 doe ik dit met veel passie. Nu meer dan 25 jaar zelfstandig groepsevents georganiseerd en wij hebben ook 22 jaar Reisbureau Kroeze in Tubbergen gerund. In 2008 zijn wij uitgeroepen tot 3e beste reisorganisatie van Nederland, beste van Overijssel en tot Ambassadeur van de gemeente Tubbergen. Jullie event of reis is bij ons in goede handen.

Mask Group 62

Irma Gerritsen

Reizen is mijn passie. Ik ben ook in 1986 in de reiswereld begonnen bij Arke bij het touringcarbedrijf. Daarna vele jaren bij diverse reisbureau’s gewerkt voordat ik samen met Hans Reisbureau Kroeze ben begonnen.

Ik beheer het dossier van jullie event en werk alles tot in de puntjes uit. Verder ben ik bezig met de administratie en de financiele afwikkeling. Bel mij gerust mocht je een vraag hebben. Ik help je graag.

quoteSign

"Nice – over teambuilding gesproken"

"Om ons 5-jarig jubileum te vieren zijn wij naar Nice afgereisd. Special Events had alles super geregeld en wij hadden er zelf geen omkijken naar. Het raften was de grootste activiteit en een mooie teambuilder. De lunches en diners waren goed. Een mooi teamuitje met leuke herinneringen waar we nog vaak met collega’s over kunnen spreken."

Inc Merkbeleving
Bjorn Grundel
quoteSign

"Positieve reacties op groepsreis van 3 dagen naar Berlijn"

"Ik hoor alleen maar positieve reacties op de reis naar Berlijn met onze groep. Het geeft een zeer goede vibe binnen het team. Vooral het diner op de kerstmarkt vonden wij allemaal een toplocatie en sfeer. En de treinreis was erg ontspannend"

KOBATO BV Ootmarsum
René Nijhuis

Brons Event / 3 sterren

Goede excursies, maaltijden en hotel (bij meerdaags event)
Eerder eventgroep gehad, persoonlijk bezocht en/of samenwerking met professionele toeleverancier

Zilver event / 4 sterren

Heel goede excursies, maaltijden en hotel (bij meerdaags event)
Eerder eventgroep gehad, persoonlijk bezocht en/of samenwerking met professionele toeleverancier
Minimaal 1 maaltijd met een bordje, bib gourmand etc. volgens Michelin (net onder een ster) https://guide.michelin.com/nl/nl)

Goud event/ 5 sterren

Uitmuntende excursies, maaltijden en hotel (bij meerdaags event)
Eerder eventgroep gehad, persoonlijk bezocht en/of samenwerking met professionele toeleverancier
Minimaal 1 maaltijd met een ster volgens Michelin (https://guide.michelin.com/nl/nl)