Groepsreis Enschede

Hero image for Groepsreis Enschede

Een groepsreis in Enschede organiseren wordt een onvergetelijke ervaring met de hulp van Special Events. Of het nu gaat om een educatieve reis, teambuilding, of gewoon een leuk uitje, wij zorgen ervoor dat jouw groepsreis naar Enschede soepel en succesvol verloopt. Vertrouw op onze expertise om van jouw reis een waar hoogtepunt te maken.

Een groepsreis boeken voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op

Een leuke groepsreis boeken

Ben je van plan een groepsreis voor je bedrijf te boeken? Bij ons kun je overnachtingen regelen voor groepen van verschillende grootten, van kleine teams tot grote afdelingen. Wij nemen de voorbereiding en organisatie van de reis volledig uit handen, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van de reis. Onze reizen zijn ook ideaal als groepsreizen voor personeelsverenigingen die op zoek zijn naar een unieke ervaring. En als je andere bestemmingen wilt verkennen, bieden wij ook diverse andere groepsreizen in Overijssel aan. Daarnaast kunnen wij op verzoek speciale activiteiten en excursies opnemen in het reisprogramma, afgestemd op de interesses van jouw groep.

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw groepsreis? Neem contact op met Special Events om jouw ideale reis te boeken. Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte bestemming en het plannen van een onvergetelijke ervaring, bijvoorbeeld om je bedrijfsjubileum te vieren. Vergeet niet om ook onze andere bestemmingen te bekijken voor nog meer reisinspiratie. Wij zijn jouw partner in het organiseren van groepsreizen die iedereen zullen bijblijven!

Onze experts

Hans pf

Hans Kroeze

Een groepevent organiseren is voor mij een mooie puzzel, waarbij alles dient te kloppen. Orginaliteit, kwaliteit en samenwerken met lokale top organisaties is voor mij een vanzelfsprekendheid. Al sinds 1986 doe ik dit met veel passie. Nu meer dan 25 jaar zelfstandig groepsevents georganiseerd en wij hebben ook 22 jaar Reisbureau Kroeze in Tubbergen gerund. In 2008 zijn wij uitgeroepen tot 3e beste reisorganisatie van Nederland, beste van Overijssel en tot Ambassadeur van de gemeente Tubbergen. Jullie event of reis is bij ons in goede handen.

Mask Group 62

Irma Gerritsen

Reizen is mijn passie. Ik ben ook in 1986 in de reiswereld begonnen bij Arke bij het touringcarbedrijf. Daarna vele jaren bij diverse reisbureau’s gewerkt voordat ik samen met Hans Reisbureau Kroeze ben begonnen.

Ik beheer het dossier van jullie event en werk alles tot in de puntjes uit. Verder ben ik bezig met de administratie en de financiele afwikkeling. Bel mij gerust mocht je een vraag hebben. Ik help je graag.

quoteSign

"Nice – over teambuilding gesproken"

"Om ons 5-jarig jubileum te vieren zijn wij naar Nice afgereisd. Special Events had alles super geregeld en wij hadden er zelf geen omkijken naar. Het raften was de grootste activiteit en een mooie teambuilder. De lunches en diners waren goed. Een mooi teamuitje met leuke herinneringen waar we nog vaak met collega’s over kunnen spreken."

Inc Merkbeleving
Bjorn Grundel
quoteSign

"100 jarig jubileum gevierd met het personeel in Valencia"

"Al een jaar vantevoren contact gelegd met Hans van Special Events voor onze groepsreis. Via via kwamen wij bij hem terecht. Na diverse gesprekken hebben we in samenwerking met Special Events / Als Groep op Reis een super leuk groeps programma gemaakt. Wij vonden het wel een beetje spannend hoe alles zou gaan ter plekke en met een groep van ongeveer 45 personen. We hebben ter plekke ondervonden dat die gevoelens helemaal niet nodig waren. Hans begleidde de reis en wij hoefden niets meer te doen ter plekke. Het was heel fijn om met Hans samen te werken. En wat hebben we genoten met ons allen. Ook de nabespreking na enkele maanden, met gebak voor ons hele personeel was leuke verassing."

Van Kooten Dak- en Installatietechniek B.V.
Ivet en Allard Schoemaker

Brons Event / 3 sterren

Goede excursies, maaltijden en hotel (bij meerdaags event)
Eerder eventgroep gehad, persoonlijk bezocht en/of samenwerking met professionele toeleverancier

Zilver event / 4 sterren

Heel goede excursies, maaltijden en hotel (bij meerdaags event)
Eerder eventgroep gehad, persoonlijk bezocht en/of samenwerking met professionele toeleverancier
Minimaal 1 maaltijd met een bordje, bib gourmand etc. volgens Michelin (net onder een ster) https://guide.michelin.com/nl/nl)

Goud event/ 5 sterren

Uitmuntende excursies, maaltijden en hotel (bij meerdaags event)
Eerder eventgroep gehad, persoonlijk bezocht en/of samenwerking met professionele toeleverancier
Minimaal 1 maaltijd met een ster volgens Michelin (https://guide.michelin.com/nl/nl)