Groepsreis voor jouw bedrijf

Hero image for Groepsreis voor jouw bedrijf

Wil jij jouw collega’s laten genieten van unieke ervaringen tijdens een groepsreis voor jouw bedrijf? Met een van de verrassende evenementen van Special Events kunnen bedrijven groepsreizen op maat organiseren voor hun werknemers. Of je nu een dagje uit wilt in eigen land, of juist een meerdaagse bedrijfsreis op maat wilt organiseren, met onze groepsreizen is het allemaal mogelijk!

Een groepsreis boeken voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op

Waarom kies je een groepsreis voor jouw bedrijf?

Op groepsreis gaan voor een bedrijfsjubileum met jouw collega’s is een perfecte kans om hen beter te leren kennen. Je geniet met een van de groepsreizen die wij voor bedrijven op maat organiseren niet alleen van bijzondere locaties en heerlijke maaltijden, maar je doet ook unieke ervaringen op. Dit doe je onder andere aan de hand van een actief programma voor teambuilding. Hierdoor versterk je de band tussen jou en jouw collega’s en ontdek je waar jullie gedeelde passies liggen tijdens jullie bedrijfsreis op maat. Het organiseren van groepsreizen op maat in Overijssel is dus niet alleen een gezellige onderneming voor bedrijven, maar draagt ook bij aan een fijne sfeer binnen jullie team.

Kies een bedrijfsreis op maat voor jouw collega’s

Wanneer je een groepsreis voor een personeelsvereniging op maat wilt organiseren, heb je de keuze uit diverse arrangementen met unieke ervaringen. Bij Special Events kies je uit drie-, vier- of vijfsterrenprogramma’s. Op basis van jouw budget en wensen selecteer je een categorie die bij de jubileumreis van jouw bedrijf past. Je doet altijd unieke ervaringen op met jouw collega’s tijdens de groepsreis die jij boekt nabij verschillende steden, zoals Enschede en Ootmarsum. Heb je specifieke wensen voor de groepsreizen die wij op maat organiseren voor bedrijven? Vertel ons hier dan meer over, zodat we een bedrijfsreis op maat samen kunnen stellen.

Boek vandaag nog en beleef unieke ervaringen tijdens jouw groepsreis

Zie jij de groepsreis voor jouw bedrijf al helemaal voor je en ben je benieuwd welke unieke ervaringen je tijdens een bedrijfsreis op maat met jouw collega’s beleeft? Boek vandaag nog jouw groepsreis of neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij onze groepsreizen op maat organiseren voor bedrijven. Bel naar (0)655778554 of stuur een e-mail naar info@specialevents.nl. Ook voor kortere evenementen, zoals feestavonden voor jouw bedrijf, staan we voor jou klaar.

Onze experts

Hans pf

Hans Kroeze

Een groepevent organiseren is voor mij een mooie puzzel, waarbij alles dient te kloppen. Orginaliteit, kwaliteit en samenwerken met lokale top organisaties is voor mij een vanzelfsprekendheid. Al sinds 1986 doe ik dit met veel passie. Nu meer dan 25 jaar zelfstandig groepsevents georganiseerd en wij hebben ook 22 jaar Reisbureau Kroeze in Tubbergen gerund. In 2008 zijn wij uitgeroepen tot 3e beste reisorganisatie van Nederland, beste van Overijssel en tot Ambassadeur van de gemeente Tubbergen. Jullie event of reis is bij ons in goede handen.

Mask Group 62

Irma Gerritsen

Reizen is mijn passie. Ik ben ook in 1986 in de reiswereld begonnen bij Arke bij het touringcarbedrijf. Daarna vele jaren bij diverse reisbureau’s gewerkt voordat ik samen met Hans Reisbureau Kroeze ben begonnen.

Ik beheer het dossier van jullie event en werk alles tot in de puntjes uit. Verder ben ik bezig met de administratie en de financiele afwikkeling. Bel mij gerust mocht je een vraag hebben. Ik help je graag.

Referenties

quoteSign

"Positieve reacties op groepsreis van 3 dagen naar Berlijn"

"Ik hoor alleen maar positieve reacties op de reis naar Berlijn met onze groep. Het geeft een zeer goede vibe binnen het team. Vooral het diner op de kerstmarkt vonden wij allemaal een toplocatie en sfeer. En de treinreis was erg ontspannend"

KOBATO BV Ootmarsum
René Nijhuis
quoteSign

"Een geslaagd weekend naar Brugge en voor herhaling vatbaar"

"Special Events heeft voor ons een geweldig bedrijfsuitje georganiseerd. Door de organisatie vooraf, de afstemming van het programma en de duidelijke communicatie met ons zag ik de groepsreis met vertrouwen tegemoet. En dat is ook uitgekomen, het goede hotel, de culinaire rondgang door de stad, de leuke gidsen en de mooie touringcar hebben voor een top uitje gezorgd. Zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar."

Niehoff Werning BV
Ton Schoenmakers