Musical dinnershow

Hero image for Musical dinnershow

Vier het jubileum van jouw bedrijf op unieke wijze met een fantastische musical dinnershow. Tijdens dit evenement dat je boekt via Special Events laat je je verbazen door geweldige musicalartiesten die bekende musicalnummers voor jou en jouw collega’s opvoeren. Tussen deze optredens door genieten jullie van een heerlijk diner met culinaire hoogstandjes. Deze musical dinnershow is een ideale gelegenheid om het jubileum van jouw bedrijf te vieren.

Een musical dinnershow organiseren voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op

Je viert het jubileum van jouw bedrijf met een musical dinnershow

Een bedrijfsjubileum wil je op unieke wijze aanpakken. Hiermee zet je jouw collega’s in het zonnetje en zorg je ervoor dat ze de feestavond voor jouw bedrijf nooit meer vergeten. Daarom kies je voor een fantastische musical dinnershow van Special Events voor het jubileum van jouw bedrijf. Tijdens deze avond word je verrast door een heerlijk 4-gangendiner en professionele zangers. De hele zaal wordt als podium gebruikt waardoor je extra goed zicht hebt op de bijzondere musicalkostuums van de artiesten. Tijdens deze avond zul je allerlei bekende musicalnummers horen van zowel klassieke als bekende musicals, zoals ‘Mamma Mia’ of ‘Cabaret’. Wil je liever zelf een avondje dansen? Kies dan voor ons arrangement voor een bedrijfsfestival voor jouw bedrijfsvereniging. Tijdens dit evenement speelt een dj de beste dansnummers voor jou en jouw collega’s.

Boek een onvergetelijke dinnershow

Heb je interesse in een musical dinnershow om het jubileum van jouw bedrijf te vieren? Boek dan vandaag nog jouw arrangement. Vraag je je af wat de mogelijkheden zijn voor onze bedrijfsevenementen? Neem dan contact met ons team op en bel naar (0)655778554 voor meer informatie over de opties.

Onze experts

Hans pf

Hans Kroeze

Een groepevent organiseren is voor mij een mooie puzzel, waarbij alles dient te kloppen. Orginaliteit, kwaliteit en samenwerken met lokale top organisaties is voor mij een vanzelfsprekendheid. Al sinds 1986 doe ik dit met veel passie. Nu meer dan 25 jaar zelfstandig groepsevents georganiseerd en wij hebben ook 22 jaar Reisbureau Kroeze in Tubbergen gerund. In 2008 zijn wij uitgeroepen tot 3e beste reisorganisatie van Nederland, beste van Overijssel en tot Ambassadeur van de gemeente Tubbergen. Jullie event of reis is bij ons in goede handen.

Mask Group 62

Irma Gerritsen

Reizen is mijn passie. Ik ben ook in 1986 in de reiswereld begonnen bij Arke bij het touringcarbedrijf. Daarna vele jaren bij diverse reisbureau’s gewerkt voordat ik samen met Hans Reisbureau Kroeze ben begonnen.

Ik beheer het dossier van jullie event en werk alles tot in de puntjes uit. Verder ben ik bezig met de administratie en de financiele afwikkeling. Bel mij gerust mocht je een vraag hebben. Ik help je graag.

Referenties

quoteSign

"100 jarig jubileum gevierd met het personeel in Valencia"

"Al een jaar vantevoren contact gelegd met Hans van Special Events voor onze groepsreis. Via via kwamen wij bij hem terecht. Na diverse gesprekken hebben we in samenwerking met Special Events / Als Groep op Reis een super leuk groeps programma gemaakt. Wij vonden het wel een beetje spannend hoe alles zou gaan ter plekke en met een groep van ongeveer 45 personen. We hebben ter plekke ondervonden dat die gevoelens helemaal niet nodig waren. Hans begleidde de reis en wij hoefden niets meer te doen ter plekke. Het was heel fijn om met Hans samen te werken. En wat hebben we genoten met ons allen. Ook de nabespreking na enkele maanden, met gebak voor ons hele personeel was leuke verassing."

Van Kooten Dak- en Installatietechniek B.V.
Ivet en Allard Schoemaker
quoteSign

"Nice – over teambuilding gesproken"

"Om ons 5-jarig jubileum te vieren zijn wij naar Nice afgereisd. Special Events had alles super geregeld en wij hadden er zelf geen omkijken naar. Het raften was de grootste activiteit en een mooie teambuilder. De lunches en diners waren goed. Een mooi teamuitje met leuke herinneringen waar we nog vaak met collega’s over kunnen spreken."

Inc Merkbeleving
Bjorn Grundel