Programma voor teambuilding

Hero image for Programma voor teambuilding

Voor teambuilding vind je bij ons bedrijf altijd een geschikt programma. Ben je op zoek naar een actieve en sportieve activiteit of past een entertainmentprogramma beter bij jouw team? Special Events biedt jou een uitgebreid aanbod aan verrassende teambuildingactiviteiten waarmee jij en jouw collega’s jullie band versterken en elkaar beter leren kennen.

Een teambuilding event boeken voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op

Jouw teambuilding wordt met ons programma volledig verzorgd

Of je nu een bedrijfsjubileum te vieren hebt of jouw collega’s simpelweg eens wilt trakteren op een gezellig teamuitje, een programma voor teambuilding is een ideale investering voor elk bedrijf. Je hebt bij ons de keuze uit teambuildingactiviteiten voor één dag, maar ook groepsreizen voor jouw bedrijf behoren tot de mogelijkheden. Wat voor programma je ook kiest, je rekent altijd op een compleet verzorgde dag met heerlijke hapjes en drankjes. Ook het vervoer en de eventuele overnachtingen bij het programma dat jij kiest voor jullie teambuilding in Twente, worden volledig voor jullie geregeld. Zo hoeven jij en je collega’s je geen zorgen te maken over de reis en kunnen jullie de tijd nemen om elkaar beter te leren kennen tijdens de diverse evenementen.

Boek een programma dat past bij jouw bedrijf en budget

Dankzij ons brede aanbod vind je altijd een programma voor teambuilding op een locatie die past bij jouw bedrijf en budget. Boek vandaag nog jullie dagje weg of een groepsreis voor jouw personeelsvereniging. Als je vragen hebt over een van onze programma’s of specifieke wensen hebt voor jullie teambuildingactiviteit, kun je contact met ons opnemen door te bellen naar (0)655778554
of een e-mail te sturen naar info@specialevents.nl.

Onze experts

Hans pf

Hans Kroeze

Een groepevent organiseren is voor mij een mooie puzzel, waarbij alles dient te kloppen. Orginaliteit, kwaliteit en samenwerken met lokale top organisaties is voor mij een vanzelfsprekendheid. Al sinds 1986 doe ik dit met veel passie. Nu meer dan 25 jaar zelfstandig groepsevents georganiseerd en wij hebben ook 22 jaar Reisbureau Kroeze in Tubbergen gerund. In 2008 zijn wij uitgeroepen tot 3e beste reisorganisatie van Nederland, beste van Overijssel en tot Ambassadeur van de gemeente Tubbergen. Jullie event of reis is bij ons in goede handen.

Mask Group 62

Irma Gerritsen

Reizen is mijn passie. Ik ben ook in 1986 in de reiswereld begonnen bij Arke bij het touringcarbedrijf. Daarna vele jaren bij diverse reisbureau’s gewerkt voordat ik samen met Hans Reisbureau Kroeze ben begonnen.

Ik beheer het dossier van jullie event en werk alles tot in de puntjes uit. Verder ben ik bezig met de administratie en de financiele afwikkeling. Bel mij gerust mocht je een vraag hebben. Ik help je graag.

Referenties

quoteSign

"Nice – over teambuilding gesproken"

"Om ons 5-jarig jubileum te vieren zijn wij naar Nice afgereisd. Special Events had alles super geregeld en wij hadden er zelf geen omkijken naar. Het raften was de grootste activiteit en een mooie teambuilder. De lunches en diners waren goed. Een mooi teamuitje met leuke herinneringen waar we nog vaak met collega’s over kunnen spreken."

Inc Merkbeleving
Bjorn Grundel
quoteSign

"Een geslaagd weekend naar Brugge en voor herhaling vatbaar"

"Special Events heeft voor ons een geweldig bedrijfsuitje georganiseerd. Door de organisatie vooraf, de afstemming van het programma en de duidelijke communicatie met ons zag ik de groepsreis met vertrouwen tegemoet. En dat is ook uitgekomen, het goede hotel, de culinaire rondgang door de stad, de leuke gidsen en de mooie touringcar hebben voor een top uitje gezorgd. Zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar."

Niehoff Werning BV
Ton Schoenmakers