Groepsreis voor personeelsvereniging

Hero image for Groepsreis voor personeelsvereniging

Zoek je een unieke groepsreis waarmee je de leden van jouw personeelsvereniging een onvergetelijke ervaring bezorgt? Met een van de vele reizen die Special Events voor jouw bedrijf organiseert, slaag je gegarandeerd. Ga op een korte excursie in eigen land of verleg jullie grenzen met een meerdaagse reis naar fantastische bestemmingen zoals Griekenland, Krakau of Mallorca.

Een groepsreis boeken voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op

Een groepsreis met een uniek thema voor de leden van jouw personeelsvereniging

Een groepsreis voor jouw personeelsvereniging is de ideale manier om een bedrijfsjubileum uitgebreid te vieren. Tijdens deze groepsreis voor jouw bedrijf genieten jullie van bijzondere bestemmingen, activiteiten en culinaire verrassingen. Je kunt bij ons terecht om een reis in Nederland en in het buitenland te organiseren. Daarbij zorgen we voor deskundige begeleiding tijdens jullie uitje. Zo leer je jouw collega’s eens op een andere manier kennen en versterken jullie je band. Je hebt bij ons de keuze uit diverse reizen met uiteenlopende thema’s, zoals cultuur, strand of teambuilding. Er zit dus altijd wel een geschikte jubileumreis voor jouw bedrijf tussen ons uitgebreide aanbod.

Kies de reis die bij jouw groep past

Dankzij ons brede aanbod vind je dus altijd een groepsreis die past bij jouw personeelsvereniging. Kies vandaag nog jouw favoriete bestemming of activiteit en boek een unieke groepsreis via ons evenementenbureau. Heb je vragen over de reis of wil je specifieke wensen doorgeven? Bel dan naar (0)655778554 of stuur een e-mail naar info@specialevents.nl voor meer inzicht in de mogelijkheden.

Onze experts

Hans pf

Hans Kroeze

Een groepevent organiseren is voor mij een mooie puzzel, waarbij alles dient te kloppen. Orginaliteit, kwaliteit en samenwerken met lokale top organisaties is voor mij een vanzelfsprekendheid. Al sinds 1986 doe ik dit met veel passie. Nu meer dan 25 jaar zelfstandig groepsevents georganiseerd en wij hebben ook 22 jaar Reisbureau Kroeze in Tubbergen gerund. In 2008 zijn wij uitgeroepen tot 3e beste reisorganisatie van Nederland, beste van Overijssel en tot Ambassadeur van de gemeente Tubbergen. Jullie event of reis is bij ons in goede handen.

Mask Group 62

Irma Gerritsen

Reizen is mijn passie. Ik ben ook in 1986 in de reiswereld begonnen bij Arke bij het touringcarbedrijf. Daarna vele jaren bij diverse reisbureau’s gewerkt voordat ik samen met Hans Reisbureau Kroeze ben begonnen.

Ik beheer het dossier van jullie event en werk alles tot in de puntjes uit. Verder ben ik bezig met de administratie en de financiele afwikkeling. Bel mij gerust mocht je een vraag hebben. Ik help je graag.

Referenties

quoteSign

"100 jarig jubileum gevierd met het personeel in Valencia"

"Al een jaar vantevoren contact gelegd met Hans van Special Events voor onze groepsreis. Via via kwamen wij bij hem terecht. Na diverse gesprekken hebben we in samenwerking met Special Events / Als Groep op Reis een super leuk groeps programma gemaakt. Wij vonden het wel een beetje spannend hoe alles zou gaan ter plekke en met een groep van ongeveer 45 personen. We hebben ter plekke ondervonden dat die gevoelens helemaal niet nodig waren. Hans begleidde de reis en wij hoefden niets meer te doen ter plekke. Het was heel fijn om met Hans samen te werken. En wat hebben we genoten met ons allen. Ook de nabespreking na enkele maanden, met gebak voor ons hele personeel was leuke verassing."

Van Kooten Dak- en Installatietechniek B.V.
Ivet en Allard Schoemaker
quoteSign

"Een geslaagd weekend naar Brugge en voor herhaling vatbaar"

"Special Events heeft voor ons een geweldig bedrijfsuitje georganiseerd. Door de organisatie vooraf, de afstemming van het programma en de duidelijke communicatie met ons zag ik de groepsreis met vertrouwen tegemoet. En dat is ook uitgekomen, het goede hotel, de culinaire rondgang door de stad, de leuke gidsen en de mooie touringcar hebben voor een top uitje gezorgd. Zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar."

Niehoff Werning BV
Ton Schoenmakers