Groepsreis Overijssel

Hero image for Groepsreis Overijssel

Een groepsreis in Overijssel organiseren is een fluitje van een cent met de hulp van Special Events. Deze prachtige regio biedt een scala aan mogelijkheden voor bedrijfsuitjes, teambuildingsactiviteiten en personeelsreizen. Met onze expertise wordt jouw groepsreis een unieke ervaring die perfect aansluit bij de wensen van jouw bedrijf.

Een groepsreis boeken voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op

Het gemak van een groepsreis boeken

Bij Special Events regelen we groepsreizen voor bedrijven naar verschillende bestemmingen in Overijssel. Het gemak van een groepsreis boeken via ons bedrijf ligt in het feit dat je zelf zo min mogelijk hoeft te regelen. Wij stellen een compleet programma samen, waarbij het ontbijt bij de overnachting inbegrepen is. Onze reizen zijn beschikbaar voor diverse groepsgroten en zijn ook uitstekend geschikt als groepsreizen voor personeelsverenigingen. Laat ons de details regelen, zodat jij je kunt concentreren op het versterken van de teamgeest.

Boek je groepsreis vandaag nog

Ben je klaar om een inspirerende groepsreis naar Ootmarsum
of een andere bestemming te boeken? Neem contact met ons op om de verschillende bestemmingen te bekijken en de perfecte reis voor jouw bedrijf te organiseren. Een reis is een fantastische manier om bijvoorbeeld een bedrijfsjubileum te vieren of het team dichter bij elkaar te brengen. Wij zorgen voor een naadloze organisatie en een onvergetelijke ervaring op verschillende bestemmingen.

Onze experts

Hans pf

Hans Kroeze

Een groepevent organiseren is voor mij een mooie puzzel, waarbij alles dient te kloppen. Orginaliteit, kwaliteit en samenwerken met lokale top organisaties is voor mij een vanzelfsprekendheid. Al sinds 1986 doe ik dit met veel passie. Nu meer dan 25 jaar zelfstandig groepsevents georganiseerd en wij hebben ook 22 jaar Reisbureau Kroeze in Tubbergen gerund. In 2008 zijn wij uitgeroepen tot 3e beste reisorganisatie van Nederland, beste van Overijssel en tot Ambassadeur van de gemeente Tubbergen. Jullie event of reis is bij ons in goede handen.

Mask Group 62

Irma Gerritsen

Reizen is mijn passie. Ik ben ook in 1986 in de reiswereld begonnen bij Arke bij het touringcarbedrijf. Daarna vele jaren bij diverse reisbureau’s gewerkt voordat ik samen met Hans Reisbureau Kroeze ben begonnen.

Ik beheer het dossier van jullie event en werk alles tot in de puntjes uit. Verder ben ik bezig met de administratie en de financiele afwikkeling. Bel mij gerust mocht je een vraag hebben. Ik help je graag.

quoteSign

"Positieve reacties op groepsreis van 3 dagen naar Berlijn"

"Ik hoor alleen maar positieve reacties op de reis naar Berlijn met onze groep. Het geeft een zeer goede vibe binnen het team. Vooral het diner op de kerstmarkt vonden wij allemaal een toplocatie en sfeer. En de treinreis was erg ontspannend"

KOBATO BV Ootmarsum
René Nijhuis
quoteSign

"Een geslaagd weekend naar Brugge en voor herhaling vatbaar"

"Special Events heeft voor ons een geweldig bedrijfsuitje georganiseerd. Door de organisatie vooraf, de afstemming van het programma en de duidelijke communicatie met ons zag ik de groepsreis met vertrouwen tegemoet. En dat is ook uitgekomen, het goede hotel, de culinaire rondgang door de stad, de leuke gidsen en de mooie touringcar hebben voor een top uitje gezorgd. Zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar."

Niehoff Werning BV
Ton Schoenmakers

Brons Event / 3 sterren

Goede excursies, maaltijden en hotel (bij meerdaags event)
Eerder eventgroep gehad, persoonlijk bezocht en/of samenwerking met professionele toeleverancier

Zilver event / 4 sterren

Heel goede excursies, maaltijden en hotel (bij meerdaags event)
Eerder eventgroep gehad, persoonlijk bezocht en/of samenwerking met professionele toeleverancier
Minimaal 1 maaltijd met een bordje, bib gourmand etc. volgens Michelin (net onder een ster) https://guide.michelin.com/nl/nl)

Goud event/ 5 sterren

Uitmuntende excursies, maaltijden en hotel (bij meerdaags event)
Eerder eventgroep gehad, persoonlijk bezocht en/of samenwerking met professionele toeleverancier
Minimaal 1 maaltijd met een ster volgens Michelin (https://guide.michelin.com/nl/nl)