Jubileumreis voor jouw bedrijf

Hero image for Jubileumreis voor jouw bedrijf

Heb je al eens overwogen om een grote jubileumreis te organiseren voor de collega’s van jouw bedrijf? Hiermee vier je jullie jubileum uitgebreid en krijg je de kans om jouw collega’s beter te leren kennen. Bij Special Events boek je de meest verrassende uitjes en meerdaagse reizen waarmee je gegarandeerd een onvergetelijke tijd beleeft.

Een jubileum boeken voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op

Ontdek bijzondere locaties met een grote jubileumreis voor jouw bedrijf

Voor het vieren van jouw bedrijfsjubileum heb je bij ons de keuze uit diverse bestemmingen binnen uiteenlopende prijsklassen. Zo kun je voordelig een dagje uit in eigen land, maar het is ook mogelijk om een meerdaagse groepsreis voor jouw bedrijf in het buitenland te boeken. Met zo’n grote jubileumreis voor jouw bedrijf geniet je van een comfortabele overnachting, culinaire hoogstandjes, bijzondere locaties en verrassende activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor een grote jubileumreis in Italië voor jouw bedrijf. Hier geniet je van diverse wijnevenementen en prachtige natuur. Daarnaast verken je diverse steden en het beste wat de Italiaanse cultuur te bieden heeft. Wil je liever een reis organiseren naar een andere bestemming? Bij Special Events zijn de mogelijkheden voor de groepsreis van jouw personeelsvereniging of team haast eindeloos!

Kies de reis die bij jullie past

Heb jij nu al zin in de grote jubileumreis die je voor jouw bedrijf gaat organiseren? Bekijk alvast ons complete aanbod aan evenementen en boek de reis die bij jouw bedrijf en collega’s past. Als je liever een avondje weggaat met de personeelsleden van jouw bedrijf, kun je via ons ook een musical dinnershow of ander diner boeken. Heb je vragen over een van onze reizen of evenementen? Bel dan naar (0)655778554 of stuur een e-mail naar info@specialevents.nl. Ons team helpt je graag verder.

Onze experts

Hans pf

Hans Kroeze

Een groepevent organiseren is voor mij een mooie puzzel, waarbij alles dient te kloppen. Orginaliteit, kwaliteit en samenwerken met lokale top organisaties is voor mij een vanzelfsprekendheid. Al sinds 1986 doe ik dit met veel passie. Nu meer dan 25 jaar zelfstandig groepsevents georganiseerd en wij hebben ook 22 jaar Reisbureau Kroeze in Tubbergen gerund. In 2008 zijn wij uitgeroepen tot 3e beste reisorganisatie van Nederland, beste van Overijssel en tot Ambassadeur van de gemeente Tubbergen. Jullie event of reis is bij ons in goede handen.

Mask Group 62

Irma Gerritsen

Reizen is mijn passie. Ik ben ook in 1986 in de reiswereld begonnen bij Arke bij het touringcarbedrijf. Daarna vele jaren bij diverse reisbureau’s gewerkt voordat ik samen met Hans Reisbureau Kroeze ben begonnen.

Ik beheer het dossier van jullie event en werk alles tot in de puntjes uit. Verder ben ik bezig met de administratie en de financiele afwikkeling. Bel mij gerust mocht je een vraag hebben. Ik help je graag.

Referenties

quoteSign

Bouwbedrijf Kamphuis uit Geesteren Teambuildingprogramma

"Prachtig weekend gehad met ons personeel en aanhang. Eerst Maastricht ontdekt met een heerlijke lunch op de 1e dag. Op de 2e dag een actief teambuilding programma in de Ardennen gedaan met uitdagende opdrachten. En ook nog het spectaculaire station van Luik bezocht op de 3e dag ontworpen door de bekende Architect Calatrava. Dit is ons zo goed bevallen dat we hier een traditie van gaan maken!"

Bouwbedrijf Kamphuis
Michel Haafkes
quoteSign

"Nice – over teambuilding gesproken"

"Om ons 5-jarig jubileum te vieren zijn wij naar Nice afgereisd. Special Events had alles super geregeld en wij hadden er zelf geen omkijken naar. Het raften was de grootste activiteit en een mooie teambuilder. De lunches en diners waren goed. Een mooi teamuitje met leuke herinneringen waar we nog vaak met collega’s over kunnen spreken."

Inc Merkbeleving
Bjorn Grundel